Lente!!

Afbeelding
Lente!!
Zuidlaren, 21 maart                                             #427

Beste liefhebber,

En dan…. is het alweer Lente! Daar worden we vrolijk van! De natuur komt weer tot leven en de dagen worden langer. Nu de temperaturen nog wat omhoog zodat het terrasseizoen kan beginnen. Wij hebben er al helemaal zin in! Maar eerst gaan we nog een fantastisch weekend tegemoet met op vrijdagavond Ronald Nihot samen met Chris Kleine en zondagmiddag de band Greymen! Dat wordt weer dansen, drinken, eten, zingen en samen genieten!
Ondertussen staat de Reusachtige Paashaas van Chocolade nog verwachtingsvol op de bar te wachten op wie hem mee naar huis zal nemen. De antwoorden stromen al binnen. Spannend! Wie zal er winnen??                                                                                                                               
(Paashaas-Win-actie loopt van 15 t/m 27 maart. Winnaar wordt bekend gemaakt op donderdag 28 maart) 

BORRELEN/ DINER/ BORRELEN
We zijn 6 dagen in de week geopend vanaf 15.00 uur. (Op dinsdag gesloten)
U bent van harte welkom voor een kop koffie, een High Wine, High Beer een stevige borrel of een heerlijk diner. 


LIVE VRIJDAG/ZATERDAG@GRANDCAFEZUIDLAREN:Vrijdag 22 maart: Ronald Nihot en Chris Kleine
Zaterdag 30 maart: Milly’s Noise
Vrijdag 26 april: H.E.B. luisterconcert in de Pub. 
Vrijdag 3 mei: The Sidekicks! promotour nieuwe album.
https://www.thesidekicks.nl/events/grand-cafe-zuidlaren/
Vrijdag 24 mei: Daves

LIVE ZONDAG@GRANDCAFEZUIDLAREN Zondag 24 maart: Greymen
Zondag 31 maart: De Mannen +
Zondag 7 april: D-Wire
Zondag 14 april: G-Town Funk
Zondag 21 april: Groove Ally


AGENDA ALGEMEEN
Woensdag 3 april: Women Only
Vrijdag 12 april: PubQuiz!
Zaterdag 20 april: Club van 100 avond. 
Zaterdag 27 april: Koningsdag: 30+ Old School Dance-Party!

Wij wensen iedereen een fijn weekend en tot snel!

Team Grand Café Zuidlaren
  
Vrijdag 22 maart: Ronald Nihot & Chris Kleine in de Pub


Met Ronald Nihot maken we een trip terug in de tijd met de beste popliedjes van alle tijden.  Alle grote hits uit de Sixties, Seventies, Eighties, tot….nu komen voorbij. Sfeervolle muziek op een aangenaam volume. Een greep uit het repertoire; The Beatles, Rolling Stones, Moody Blues, The Byrds, The Eagles, Billy Joel, James Taylor, CCR, Albert Hammond, U2, Supertramp, Boudewijn de Groot etc. Liedjes om heerlijk naar te luisteren en te swingen. Aanvang: 20.30 uur en iedereen is welkom. Entree: is gratis.

Zondag 24 maart: Greymen


Een kleurrijke band met grijze mannen.
Greymen bestaat uit vijf ervaren muzikanten, allen afkomstig uit Noord-Nederland. Ze spelen een groot aantal covers uit de Top 2000. Zing en dans mee met nummers van onder andere: De Dijk, Simple Minds, BLØF, Bon Jovi, ABBA, U2 en John Mayer.
Aanvang: 16.00 uur. Entree: € 6,- Reserveren kan via onderstaande link.
https://grandcafezuidlaren.nl/agenda/zondag-24-maart-greymen/

Zaterdag 30 maart: Milly’s Noise


In het hart van Zuidlaren schuilt een heuse hardrock sensatie: Milly’s Noise! Deze energieke coverband is vernoemd naar het lawaai dat dikwijls in de Millystraat te horen is tijdens hun wekelijkse repetities. Vanuit hun thuisbasis achterin Grand Café brengt de band een gevarieerd arsenaal ten gehore met de grootste knallers van Guns ’n’ Roses, Foo Fighters, Rage Against the Machine, CCR, Nirvana, Herman Brood en nog veel meer.
Met Gijsbert Boetje op de drums, Richard Wiersema op de basgitaar, Joris Hof en Roy van Leeuwen op de elektrische gitaren en Jeroen Oosting aan de microfoon streeft dit collectief ernaar om het publiek in beweging te krijgen met een lekker ouderwets potje raggen. Dus, lieve mensen van Zuidlaren en omstreken, bereid je voor op een avond vol wilde muziek en dampende energie. Haal je oordoppen tevoorschijn, neem wat kleingeld mee voor een lekker koud biertje, en oh ja, misschien een paar extra handdoeken om het zweet af te vegen tijdens een verdienstelijk potje rock-‘n-roll met Milly’s Noise! Aanvang: 21.00 uur. Entree: € 5,- Reserveren kan via onderstaande link.
https://grandcafezuidlaren.nl/agenda/zaterdag-30-maart-millys-noise/

Zondag 31 maart: De Mannen +


De Mannen+ is in 2022 ontstaan na een succesvolle periode van meer dan 10 jaar met; “De Mannen met Kleintjes.”
Het repertoire van De Mannen + omvat een breed scala aan muziekgenres, waaronder pop, latin, disco, ballads, rock and roll en meer! De Mannen+ spelen meerstemmige bekende en dansbare nummers in een vrolijk muzikaal jasje waarbij een goed humeur gegarandeerd is!
De Mannen+ Bestaat uit: Judith van Dijk: Zang. Harold Stap : Akoestisch gitaar, Ukulele, Zang. Fred Evers : Akoestisch basgitaar, Zang. Ties Schouten : Percussie, Zang. Aanvang: 16.00 uur. Entree: € 6,- Reserveren kan via onderstaande link.
https://grandcafezuidlaren.nl/agenda/zondag-31-maart-de-mannen/

Zondag 7 april: D-Wire


D-Wire is een band die zijn oorsprong/ roots heeft in Zuidlaren en inmiddels al meer dan 39 jaar bestaat. De band bestaat uit Harry Jelijs (leadzanger/ gitaar), Jakob Moorlag (drum/ zang), Roel Weitering (basgitaar) en Wietse De Jong (sologitaar). D- Wire speelt o.a. stevige rock, (pittige) country maar ook ballads. Het repertoire van de band bestaat uit eigen nummers en de leden van de band spelen op geheel eigen wijze covers van enkele van hun muzikale helden zoals bijvoorbeeld Paul McCartney en The Beatles, Eric Clapton, Bruce Springsteen, etc. Dat wordt weer genieten. Aanvang: 16.00 uur. Entree: € 6,- Reserveren kan via onderstaande link.
https://grandcafezuidlaren.nl/agenda/zondag-7-april-d-wire/

Zondag 14 april: G-Town Funk


🎶 Kom genieten van G-town Funk!
Ben je klaar om je muzikale horizon te verbreden? Maak je dan klaar voor een onvergetelijke reis met G-town Funk! Een mooie mix van talent, passie en pure funk uit Groningen! Verfrissend en vol energie, nemen de ervaren muzikanten je mee op een muzikale reis als geen ander! Reggie van den Steen op gitaar, Jorma Alkema op bas, Marcel Jasper op drums, Peter Kooi op keyboards en Henk Brugge als vocalist verzorgen een optreden dat zowel vertrouwd als verfrissend is. Van Paulo Mendonca tot Prince, van The Frog tot David Bowie en Level 42, G-town Funk speelt deze  en andere heerlijke klassiekers! Verwacht geen standaard repertoire! G-town Funk brengt een selectie van net even andere nummers, die je zeker zullen verrassen, zo zorgt G-Town Funk voor een onderscheidende muzikale ervaring voor publiek.🎶 Aanvang: 16.00 uur Entree: € 6,- Reserveren kan via onderstaande link.
https://grandcafezuidlaren.nl/agenda/zondag-14-april-g-town-funk/

Zondag 21 april: Groove Ally


Groove Ally is een onconventioneel stel dat voor de muziek gaat. Meerstemmig, strak en buitengewoon muzikaal. De band van de zanger en gitarist Allard Folkers heeft in de loop der jaren precies die muzikanten om zich heen weten te verzamelen om zijn sound te maken. De liefde voor diverse muziekstijlen is wat dit gezelschap bindt. De band  met nummers van Toto (Girl Goodbye, Georgy Porgy, Rosanna), Average White Band (Work to do, Cut the Cake), Prince (Nothing Compares, 1999, Purple Rain) en Tower of Power (Soul with a Capital S, Diggin on James Brown, What is Hip). Maar ook James BrownSam Cook, Janis Joplin en Joss Stone komen voorbij.  Roxana Verboekend – Zang,  Allard Folkers – Gitaar en zang, Dennis Beumer – Piano en toetsen, Nardo Titirlobloby –Drums en zang, Richard Tirtirlobloby- Percussie en zang, Fokke Boorsma – Bas. Dat wordt zeker dansen en genieten! Aanvang 16.00 uur. Entree € 6,-  Reserveren kan via onderstaande link.
https://grandcafezuidlaren.nl/agenda/zondag-21-april-groove-ally/

Vrijdag 26 april: H.E.B luisterconcert

Trio H.E.B geeft vrijdagavond 26 april een akoestisch concert in Grand Café Zuidlaren, waarbij ze prettig in ’t gehoor liggende luisterliedjes zullen spelen. H.E.B. bestaat uit Harry Jelijs, Ewoud Zwarts en Barbara Jelijs. Ewoud en Barbara speelden vroeger in bluegrassband Good Deal en Harry in zijn rockband Eyelash. Eind jaren tachtig kwam een trio tot stand. Na een paar jaar vormden ze samen met een bassist en een drummer de band D-Wire. In die tijd speelde D-Wire op vele countryfestivals. In 2020 hebben ze de draad met z’n drieën weer opgepakt. Naast covers spelen ze nu ook veel eigen werk van songwriter Harry. Ook spelen ze nog samen in de gelegenheidsband genaamd JADZ, (zie YouTube.) Aanvang 20.30 uur. Iedereen is welkom! Entree: is gratis.


Vrijdag 3 mei: “The Sidekicks” promotour derde album: ‘Homemade’


The Sidekicks, een vijfkoppige band uit Oost-Groningen, delen een passie voor muziek en brengen een eclectische stijl voort, beïnvloed door diverse muziekstromingen en grootheden. Hun kenmerkende ‘Sidekicksound’ combineert muzikale elementen die de bandleden door de jaren heen hebben verzameld. Albums als ‘Blues And More Than Blues’(2012) en ‘Texas Of the North’ (2017) weersspiegelen hun veelzijdige stijl. Internationaal erkend als topklasse, bewijzen ze dat de blues niet beperkt is tot de VS. De indrukwekkende prestaties van The Sidekicks zijn niet onopgemerkt gebleven. De band schitterde in diverse radioprogramma’s en betrad vele podia in Nederland en Duitsland. Met hun bekendheid voor energieke liveoptredens brengen ze het publiek moeiteloos mee in hun muzikale verhaal. Nu presenteren ze trots hun derde album, ‘Homemade’, die wordt uitgebracht in april 2024, op het podium van Grand Café Zuidlaren, verkrijgbaar op vinyl en opgenomen in hun thuisbasis Meulnhörn. Reserveren kan via onderstaande link.
https://www.thesidekicks.nl/events/grand-cafe-zuidlaren/
Deel:

binnenkort

Grand Café Zuidlaren
De Millystraat 8
9471 AH  Zuidlaren
050 409 6460 
info@grandcafezuidlaren.nl

Dagelijks geopend

Maandag: 15:00* tot 23:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 15:00* tot 23:00
Donderdag: 15:00* tot 23:00
Vrijdag: 15:00 tot 23:00
Zaterdag: 15:00 tot 23:00
Zondag: 15:00 tot 23:00
 
* = keuken open vanaf 17:00