Vrijdag 21 juni 2019 : Kevin Bos

Op vrijdagavond 21 juni 2019 komt singer/songwriter Kevin Bos spelen in de Pub van Grand Café Zuidlaren. Kevin laat zich beïnvloeden door muziek uit de jaren ’60, ’70, ’80 en vertelt zijn eigen boodschap over persoonlijke vrijheid, geluk en de maatschappij. Met muzikale invloeden van o.a. Van Morrisons GLORIA tot Jailhouse Rock van Elvis,  Led Zeppelin, Creedence Clearwater Revival en ook Kings of Leon, weet hij menig publiek aan het dansen te krijgen. Trek uw dansschoenen aan en kom vrijdagavond genieten van deze swingende singer/songwriter. Aanvang vanaf 21 uur. Iedereen is welkom, de toegang is gratis.

Zondag 23 juni 2019 : Bust – A – Move

Op zondag 23 juni 2019 komt de soul en funkband Bust A Move bij Grand Cafe Zuidlaren. Deze 6 mans-formatie bestaat uit ruim ervaren muzikanten: Simone Hiariej – vocaal, Barry Bies – vocaal, Richie Saimima – gitaar, Chris Dorland – bas, Jack Siahaija – drums/vocaal en Louis Sahetapy – toetsen/vocaal. Trek uw dansschoenen maar aan want dat wordt gegarandeerd swingen! Aanvang 16 uur. Iedereen is welkom, de toegang is gratis..

Vrijdag 28 juni 2019 : Ronald Nihot

Op vrijdagavond 28 juni 2019 treedt de zanger gitarist Ronald Nihot op in de Pub. Een trip terug in de tijd met de beste popliedjes van alle tijden. Alle grote hits uit de Sixties, Seventies, Eighties, tot……nu komen voorbij. Dat wordt dus weer genieten. Iedereen is welkom, de toegang is gratis. Aanvang 21 uur.

Zondag 30 juni 2019 : Korthuis en Pol

Op zondag 30 juni 2019 komt het duo Korthuis en Pol spelen. Martin Korthuis en Eddo Pol vormen sinds 2016 een duo. Beiden hebben voor die tijd hun sporen in de muziek verdiend. Soms is het er; de chemie tussen twee muzikanten. Samen componeren en schrijven zij de liedjes in de Groningse taal; de muziek is universeel en toegankelijk. Uiteraard worden er ook herkenbare covers gespeeld. Dat wordt weer muzikaal genieten. Aanvag 16 uur, de toegang is gratis.