Zondag 30 december 2018 : Kevin Bos

Op zondag 30 december komt singer/songwriter Kevin Bos spelen in Grand Cafe Zuidlaren. Kevin laat zich beïnvloeden door muziek uit de jaren ’60, ’70, ’80 en vertelt zijn eigen boodschap over persoonlijke vrijheid, geluk en de maatschappij. Met muzikale invloeden van o.a. Van Morrisons GLORIA tot Jailhouse Rock van Elvis,  Led Zeppelin, Creedence Clearwater Revival en ook Kings of Leon, weet hij menig publiek aan het dansen te krijgen. Trek uw dansschoenen aan en kom vrijdagavond genieten van deze swingende singer/songwriter.  Aanvang vanaf 16 uur. Iedereen is welkom, de toegang is gratis.

Zondag 6 januari 2019 : Rik Vinke

Aanstaande zondag 6 januari 2019 komt Rik Vinke akoestisch muziek maken samen met Christiaan Strijker. Rik is een jonge, energieke muzikant met een bijzonder eigen sound en een waanzinnige passie voor country muziek. Hij is een liefhebber van “Old school Country” en zijn inspiratiebronnen zijn o.a. Johnny Cash, Waylon Jennings en Willie Nelson. Eind 2017 won Rik een award voor meest veelbelovende country artiest. De award werd uitgereikt door de DCMA. Een organisatie die zich inzet voor de country muziek in Nederland. Dat belooft  een hele bijzondere middag te worden. Aanvang 16.00 uur, de toegang is gratis.

Zondag 13 januari 2019 : Sjoerd Elsinga

Op zondag 13 december 2018 speelt Sjoerd Elsinga, dè singer/songwriter van Vlieland bij Grand Café Zuidlaren. Zijn repertoire bestaat uit covers en eigen werk en daarbij begeleid hij zichzelf op gitaar en mondharmonica. Muziek maken,  daar gaat het om en dan met veel energie en enthousiasme. Sjoerd heeft een breed repertoire dat varieert van ballads tot blues, zowel Engels- als Nederlandstalig, zeg maar van Neil Young tot Stef Bos. Sjoerd speelt het meest op Vlieland, maar maakt ook graag de overtocht naar de “ vaste wal” om daar op te treden. Kom zondag genieten van deze bijzondere muzikant bij Grand Café Zuidlaren. Iedereen is van harte welkom. Aanvang 16.00 uur en de toegang is gratis.

 

Zondag 20 januari 2019 : Ed Baker & The Boogiemachine

Zondag 27 januari 2019 : Bust-A-Move