Zondag 25 november 2018 : Soultrain
Op zondag 25 november 2018 speelt de band Soultrain bij Grand Café Zuidlaren. Soultrain doet het publiek dansen als nooit voorheen. Soultrain bestaat uit 6 muzikanten die allen hun sporen in de muziek hebben verdiend. De soulmuziek is hen op het lijf geschreven. De krachtige stem van Hennie ( Franklin) Dolsma, de stevige basis en een paar geweldige solisten maken dat de band klinkt als een soulklok. Droom mee en waan u in de jaren 60/70 ! Aanvang 16.00 uur. Iedereen is welkom, de toegang is gratis.

Vrijdag 30 november 2018 : Else Schreur
Aanstaande vrijdagavond 30 november speelt singer/songwriter Else Schreur vanaf 22 uur in de Pub van Grand Café Zuidlaren.  Op haar 18e tekent Else een platencontract bij EMI, en maakt dan 3 jaar lang deel uit van de meidenband ‘Bad Candy’ als leadzangeres. Een album opgenomen in Zweden met top-songwriters als Andreas Karlsson, the Veronicas, RamPac en Johan Elofsson, 3 singles, 3 videoclips, een top 10 hit, tours door Nederland en Duitsland, het voorprogramma van Pink! Dat wordt vrijdagavond genieten van deze talentvolle singer/songwriter. Iedereen is welkom, de toegang is gratis. Aanvang 22 uur.

Zondag 2 december 2018 : Sjoerd Elsinga
Op zondag 2 december 2018 speelt Sjoerd Elsinga, dè singer/songwriter van Vlieland bij Grand Café Zuidlaren. Sjoerd Elsinga maakt al vele jaren muziek op Vlieland, en af en toe ook aan de vaste wal. Hij heeft een breed repertoire dat varieert van ballads tot blues, zowel Engels- als Nederlandstalig, zeg maar van Neil Young tot Stef Bos. Kom zondag 2 december genieten van deze bijzondere muzikant bij Grand Café Zuidlaren. Iedereen is van harte welkom. Aanvang 16.00 uur en de toegang is gratis.

Vrijdag 7 december 2018 : Ronald Nihot
Op vrijdagavond 7 december 2018 treedt de zanger gitarist Ronald Nihot op vanaf 22 uur in de Pub.  Een trip terug in de tijd met de beste popliedjes van alle  tijden.  Alle grote hits uit de Sixties, Seventies, Eighties, tot……nu komen voorbij. Liedjes om heerlijk naar te luisteren of om op te dansen. Dat wordt dus weer genieten vrijdagavond in de Pub. Iedereen is welkom, de toegang is gratis. Aanvang 22 uur.

Zondag 9 december 2018 : Roots Sixtiesix
Op zondagmiddag 9 december 2018 treedt Roots Sixtiesix op in Grand Café Zuidlaren. De bandleden zijn: Arend Huizinga, gitaar en zang, Johan Hofman, gitaar en zang, Frits Boswijk, basgitaar en zang en Jan Stuivenberg, drums en zang. Met het door repertoire probeert de band een overzicht te geven van de muzikale ontwikkelingen en stijlen vanaf de vroege Rock & Roll, naar de Mersey Beat, en via een vleugje Flower Power tot eind jaren zestig. Al met al vaak een grote herkenning en sentiment bij het swingende sixties publiek! Kom zondagmiddag genieten! Aanvang 16.00 uur, de toegang is gratis.

Zondag 16 december 2018 : Soul Vibration

Op zondag 16 december 2018 komt Soul Vibration spelen bij Grand Café Zuidlaren.Soul Vibration is een Nederlandse band afkomstig uit het Noorden van het land. Er wordt voornamelijk swingende en spetterende soul uit de jaren 60/70 gespeeld. De line up bestaat maar  liefst uit 10 muzikanten: 3 groovy zangeressen, gitarist, toetsenist, blazers- & ritmesectie. Als dat allemaal maar op het podium van Grand Café Zuidlaren past! Supergarantie voor een swingende middag dus laat uw dikke trui maar thuis. Aanvang 16 uur. Iedereen is welkom, de toegang is gratis. 

Vrijdag 21 december 2018 : Kevin Bos
Op vrijdagavond 21 december 2018 komt singer/songwriter Kevin Bos spelen in de Pub. Kevin laat zich beïnvloeden door muziek uit de jaren ’60, ’70, ’80 en vertelt zijn eigen boodschap over persoonlijke vrijheid, geluk en de maatschappij. Met muzikale invloeden van o.a. Van Morrisons GLORIA tot Jailhouse Rock van Elvis,  Led Zeppelin, Creedence Clearwater Revival en ook Kings of Leon, weet hij menig publiek aan het dansen te krijgen. Trek uw dansschoenen aan en kom vrijdagavond genieten van deze swingende singer/songwriter.  Aanvang vanaf 22 uur. Iedereen is welkom, de toegang is gratis.

Zondag 23 december 2018 : SoulDeep
Op zondagmiddag 23 december gaat SoulDeep voor deze feestelijke middag voor de verandering weer eens geheel in Disco & Danceclassics style! Bring your dancing shoes!!! Dat wordt genieten. Aanvang 16 uur, toegang is gratis.