Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zondag 27 oktober: Cat Fever Band

27 oktober | 16:00

€6.00

Een zestal gelouterde muzikanten, die inmiddels al meer dan 10 jaar met veel plezier en energie samen de blues spelen. Hoewel, blues? Ja, toch wel. Maar dan op een erg toegankelijke, swingende wijze, groovy, zoals de mannen het zelf duiden. Cat Fever Band laat zich niet alleen graag inspireren door traditionele blueshelden als Taj Mahal, Freddy King, Muddy Waters, Keb Mo en vele andere, maar ook door grootheden als The Allman Brothers, Joe Cocker, en de Tedeschi Trucks Band; artiesten die de blues graag voorzien van een lekker vleugje soul, rock en funk.

Ook eigen nummers hebben een mooie plek gekregen in de set list. De backbone van de band, bestaand uit bassist Michiel Boerman en drummer Joop de Haan, legt de basis voor de specifieke groove van Cat Fever Band. Veel ruimte in de nummers wordt gereserveerd voor prachtig solowerk van Rolf Smook op tenorsax, Harry Geerdink op lead gitaar, John Klad op de bluesharp en Klaas de Haan op zijn geliefde Hammond. De slow blues wordt zeker ook niet geschuwd, een kolfje naar de hand van frontman John Klad.

Aanvang: 16.00 uur
Entree € 6,-

Delen is lief!

Gegevens

Datum:
27 oktober
Tijd:
16:00- 18:00
Kosten:
€6.00
Evenement Categorie:

Locatie

Grand Café Zuidlaren
De Millystraat 8
Zuidlaren, Drenthe 9471 AH Nederland
+ Google Maps
Telefoon
050 409 6460

Organisator

Grand Café Zuidlaren

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Zondag 27 oktober: Cat Fever Band
6.00
97 beschikbaar