Zaal huren in Drenthe

Bij Grand Café Zuidlaren kan je gemakkelijk en goedkoop een feestzaal huren. Wil je bijvoorbeeld een zaal huren voor een verjaardagsfeest? Vraag dan snel via onderstaande knop een offerte aan. Wij reageren binnen 3 werkdagen op uw aanvraag.

Wij hebben een kleine feestzaal die je kan huren. Er zijn meerdere arrangementen, zo kan je een kleine zaal huren voor een uur of een hele dag. Onze feestruimte huren is gemakkelijk en erg goedkoop!

FEESTZAAL HUREN MET EN ZONDER CATERING

Heb je een feestje en ben je op zoek naar een zaalverhuur? Kijk dan niet verder. Bij Grand Café Zuidlaren zijn goedkope feestzalen beschikbaar om te huren. Je vraagt gemakkelijk via onderstaand formulier een offerte aan. Op aanvraag kunnen wij ook de catering regelen. Je kan dus een zaal huren zonder consumptie of met consumptie.

Kinderfeestje

Ook voor een kinderfeestje kan je bij Grand Café Zuidlaren een zaaltje huren! Een zaaltje huren voor een kinderfeest is ideaal, aangezien de rommel niet bij je thuis is en wij de consumpties kunnen verzorgen. Neem gemakkelijk via onderstaande knop contact met ons op om een offertje te krijgen.

Verjaardagsfeest zaal huren

Een verjaardagsfeest zorgt vaak voor veel voorbereidingswerk. Wij kunnen veel daarvan uit handen nemen! In onze pub hebben wij ruimte voor ongeveer 50 personen en dan regelen wij de versnaperingen. Wilt u een groter feestje? Je kan ook voor de bellevue zaal gaan, hier passen ongeveer 70 man in. In totaal kan je dus een zaal huren voor 120 personen!

Zaal huren voor een bruiloft

Ook voor een bruiloft kan je een zaal huren bij ons! In onze prachtige bellevue zaal en pub kan je en zaaltje huren voor ongeveer 120 man. Wij regelen de versnaperingen, waardoor je kan genieten van jullie speciale avond!

WAT IS DE PRIJS VAN HET AFHUREN VAN EEN ZAAL?

De prijs van een zaal op locatie huren is afhankelijk van de duur van de reservering en van het arrangement. Neem via onderstaande knop contact met ons op om een offerte op te vragen!

 

binnenkort

Grand Café Zuidlaren
De Millystraat 8
9471 AH  Zuidlaren
050 409 6460 
info@grandcafezuidlaren.nl

Dagelijks geopend

Maandag: 15:00* tot 23:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 15:00* tot 23:00
Donderdag: 15:00* tot 23:00
Vrijdag: 15:00 tot 23:00
Zaterdag: 15:00 tot 23:00
Zondag: 15:00 tot 23:00
 
* = keuken open vanaf 17:00

Balans

BalansZuidlaren,  5 januari                                             

Lees verder »

Vraag via onderstaand formulier je offerte aan

Zodra wij het formulier binnen hebben, nemen wij contact met je op en stellen we een offerte op.