Wijnproeverij Drenthe

Grand Café Zuidlaren biedt meerdere wijnproeverijen in Drenthe aan. Deze wijn proeverijen zijn eenvoudig online te bestellen. Geniet in onze grand café van lekkere wijnen, zelf of als cadeautje voor iemand anders.

Wij hebben diverse wijnarrangementen; een wijnproeverij voor 2 of voor een hele groep. Voor ieder wat wils! Wij selecteren zelf de wijnen, waardoor wij ervoor kunnen zorgen dat al onze wijn arrangementen altijd goed zijn. Wil je er ook wat bij eten? Kijk dan naar onze wijn en kaas proeverij.

WIJN LEREN PROEVEN

Iedereen denkt vaak dat wijn proeven heel ingewikkeld is en dat je alleen experts het kunnen. Niks is minder waar! Bij onze wijnproeverijen wordt eerst uitgelegd hoe je de wijnen moet proeven, waarna je het zelf kan. Je zal zien dat dit makkelijker is dan gedacht.

Nadat het wijnproeven is uitgelegd, wordt er iets verteld over de wijnen die geproefd gaan worden. Denk bijvoorbeeld aan de regio’s van de wijnen en welke smaken je er in kan ontdekken. Vervolgens kan het wijnproeven beginnen. Het belangrijkste; geniet van de wijnen!

WIJNPROEVERIJ KOSTEN

De kosten van onze wijnproeverijen staan hieronder beschreven. Wij hebben meerdere rode wijn proeverijen en witte wijn proverijen. De kosten hangen af van de grootte van het arrangement. Je kan de gewenste wijnproeverij gemakkelijk online bestellen en reserveren!

binnenkort

Grand Café Zuidlaren
De Millystraat 8
9471 AH  Zuidlaren
050 409 6460 
info@grandcafezuidlaren.nl

Dagelijks geopend

Maandag: 15:00* tot 23:00
Dinsdag: 15:00* tot 23:00
Woensdag: 15:00* tot 23:00
Donderdag: 15:00* tot 23:00
Vrijdag: 14:00 tot 23:00
Zaterdag: 14:00 tot 23:00
Zondag: 14:00 tot 23:00
 
* = keuken open vanaf 16:00

Schijnwerpers

Beste liefhebber,  Maar liefst 2 bands afgelopen weekend: zaterdag de band Vieux voor onze geslaagde Back to the 70’s & 80’s (disco-) avond en zondag

Lees verder »

Introductie

Beste liefhebber, Vrijdagavond een geweldige pubquiz gehad met Patrick Koers als pubquizmaster en assistente Lizzy. Een uitverkocht Grand Café Zuidlaren afgelopen zaterdag voor het optreden

Lees verder »

Vrolijk

Beste liefhebber, De Harry G. Bluesband… Wat hebben we genoten van een enthousiast optreden en door de vrolijke menigte werd er volop gedanst. Waar we

Lees verder »