Wie wint de Paashaas?!?

Afbeelding
Wie wint de Paashaas?!?
Zuidlaren, 15 maart                                             #426

Beste liefhebber,

Wat hebben we weer een topweek achter de rug! 
Zo begon het met een gezellige Women Only waar prachtige paas-bloemstukken zijn gecreëerd. Op vrijdag een spetterende en spannende PubQuiz! Gevolgd door een druk bezocht luisterconcert van Alex Vissering zaterdag en ter afsluiting een geweldig optreden van Groove Recipe op zondag! Terwijl we al uitkijken naar aankomend weekend met vanavond het trio “Slowdown” en zondagmiddag “Harry G-Bluesband” is er een Reusachtige Paashaas van Chocolade binnen komen wandelen en heeft op de bar plaatsgenomen. Wilt u deze Paashaas winnen? Kom dan langs en probeer het Raadsel van de kurken op te lossen. Vul uw antwoord in en wie weet loopt u met de Paashaas het Grand Café Zuidlaren weer uit! 🙂 

(Paashaas-Win-actie loopt van 15 t/m 27 maart. Winnaar wordt bekend gemaakt op donderdag 28 maart) 

BORRELEN/ DINER/ BORRELEN
We zijn 6 dagen in de week geopend vanaf 15.00 uur. (Op dinsdag gesloten)
U bent van harte welkom voor een kop koffie, een High Wine, High Beer een stevige borrel of een heerlijk diner. 


LIVE VRIJDAG/ZATERDAG@GRANDCAFEZUIDLAREN:Vrijdag 15 maart: Slow Down 
Vrijdag 22 maart: Ronald Nihot
Zaterdag 30 maart: Milly’s Noise
Vrijdag 26 april: H.E.B. luisterconcert in de Pub. 
Vrijdag 3 mei: The Sidekicks! promotour nieuwe album.
https://www.thesidekicks.nl/events/grand-cafe-zuidlaren/
Vrijdag 24 mei: Daves

LIVE ZONDAG@GRANDCAFEZUIDLAREN Zondag 17 maart: Harry-G-Bluesband
Zondag 24 maart: Greymen
Zondag 31 maart: De Mannen +
Zondag 7 april: D-Wire

AGENDA ALGEMEEN
Woensdag 3 april: Women Only
Vrijdag 12 april: PubQuiz!
Zaterdag 20 april: Club van 100 avond. 
Zaterdag 27 april: Koningsdag: 30+ Old School Dance-Party!

Wij wensen iedereen een fijn weekend en tot snel!

Team Grand Café Zuidlaren
  
Vrijdag 15 maart: “Slow Down”


Grand Café Zuidlaren presenteert een luisterconcert in de Pub met het trio: “Slow Down”.
Slow Down bestaat uit drie muzikanten uit de provincie Drenthe, te weten: Syb Tumbelaka (6- en 12-snarige akoestische gitaar), Tineke Zandstra (bas, ukelele) en Wil Kraf (akoestische- en elektrische gitaar, mondharmonica). Alle drie doen zowel lead- als achtergrond zang. Alle drie ervaren musici die
in verschillende andere bands zaten en nu ook nog zitten.
Slow Down is -zoals de naam al doet vermoeden- een band die het rustig aan doet. Mooie, meestal meerstemmig gezongen popsongs, gespeeld op een bescheiden volume.
Het repertoire bestaat uit herkenbare covers van Engelstalige nummers vanaf de jaren zestig tot nu. Het optreden begint met de mooiste liedjes uit het repertoire en eindigt met de lekkerste nummers.
Een feest van herkenning om stil van te genieten, voor bij een glaasje en een praatje, of om gezellig mee te zingen.
Aanvang: 20.00 uur. Entree: gratis

 
Zondag 17 maart: Harry-G-Bluesband


Rap, house en drumcomputers? Dit zijn woorden waar de Groningse blues -rockformatie Harry-G-Bluesband nog nooit van gehoord heeft. Authenticiteit is het sleutelwoord van deze groep en dat is te horen ook! Stuk voor stuk zijn de leden van de Groninger groep puristen te noemen. Alle bandleden kunnen door middel van deze band hun muzikale voorliefde met hart en ziel uitvoeren. Voor alle bandleden geldt, dat ze reeds lang met de blues bezig waren. Voordat ze tot Harry-G-Bluesband toetraden. Hoewel de groep voornamelijk covers speelt, hebben ze ook eigen nummers in hun repertoire. Met 200% inzet brengen ze stevige bluesrock ten gehore. H.G.B. is een zeer geschikte band voor cafés en feesten, maar ook op een 60s party zijn ze zeer op hun plaats. Aanvang: 16.00 uur. Entree: € 6,- Reserveren kan via onderstande link.
https://grandcafezuidlaren.nl/agenda/zondag-13-maart-harry-g-bluesband/

Vrijdag 22 maart: Ronald Nihot in de Pub


Met Ronald Nihot maken we een trip terug in de tijd met de beste popliedjes van alle tijden.  Alle grote hits uit de Sixties, Seventies, Eighties, tot….nu komen voorbij. Sfeervolle muziek op een aangenaam volume. Een greep uit het repertoire; The Beatles, Rolling Stones, Moody Blues, The Byrds, The Eagles, Billy Joel, James Taylor, CCR, Albert Hammond, U2, Supertramp, Boudewijn de Groot etc. Liedjes om heerlijk naar te luisteren en te swingen. Dat wordt dus weer genieten zondagmiddag. Aanvang: 20.30 uur en iedereen is welkom. Entree: is gratis.

Zondag 24 maart: Greymen


Een kleurrijke band met grijze mannen.
Greymen bestaat uit vijf ervaren muzikanten, allen afkomstig uit Noord-Nederland. Ze spelen een groot aantal covers uit de Top 2000. Zing en dans mee met nummers van onder andere: De Dijk, Simple Minds, BLØF, Bon Jovi, ABBA, U2 en John Mayer.
Aanvang: 16.00 uur. Entree: € 6,- Reserveren kan via onderstaande link.
https://grandcafezuidlaren.nl/agenda/zondag-24-maart-greymen/

Zaterdag 30 maart: Milly’s Noise


In het hart van Zuidlaren schuilt een heuse hardrock sensatie: Milly’s Noise! Deze energieke coverband is vernoemd naar het lawaai dat dikwijls in de Millystraat te horen is tijdens hun wekelijkse repetities. Vanuit hun thuisbasis achterin Grand Café brengt de band een gevarieerd arsenaal ten gehore met de grootste knallers van Guns ’n’ Roses, Foo Fighters, Rage Against the Machine, CCR, Nirvana, Herman Brood en nog veel meer.
Met Gijsbert Boetje op de drums, Richard Wiersema op de basgitaar, Joris Hof en Roy van Leeuwen op de elektrische gitaren en Jeroen Oosting aan de microfoon streeft dit collectief ernaar om het publiek in beweging te krijgen met een lekker ouderwets potje raggen. Dus, lieve mensen van Zuidlaren en omstreken, bereid je voor op een avond vol wilde muziek en dampende energie. Haal je oordoppen tevoorschijn, neem wat kleingeld mee voor een lekker koud biertje, en oh ja, misschien een paar extra handdoeken om het zweet af te vegen tijdens een verdienstelijk potje rock-‘n-roll met Milly’s Noise! Aanvang: 21.00 uur. Entree: € 5,- Reserveren kan via onderstaande link.
https://grandcafezuidlaren.nl/agenda/zaterdag-30-maart-millys-noise/

Zondag 31 maart: De Mannen +


De Mannen+ is in 2022 ontstaan na een succesvolle periode van meer dan 10 jaar met; “De Mannen met Kleintjes.”
Het repertoire van De Mannen + omvat een breed scala aan muziekgenres, waaronder pop, latin, disco, ballads, rock and roll en meer! De Mannen+ spelen meerstemmige bekende en dansbare nummers in een vrolijk muzikaal jasje waarbij een goed humeur gegarandeerd is!
De Mannen+ Bestaat uit: Judith van Dijk: Zang. Harold Stap : Akoestisch gitaar, Ukulele, Zang. Fred Evers : Akoestisch basgitaar, Zang. Ties Schouten : Percussie, Zang. Aanvang: 16.00 uur. Entree: € 6,- Reserveren kan via onderstaande link.
https://grandcafezuidlaren.nl/agenda/zondag-31-maart-de-mannen/

Zondag 7 april: D-Wire


D-Wire is een band die zijn oorsprong/ roots heeft in Zuidlaren en inmiddels al meer dan 39 jaar bestaat. De band bestaat uit Harry Jelijs (leadzanger/ gitaar), Jakob Moorlag (drum/ zang), Roel Weitering (basgitaar) en Wietse De Jong (sologitaar). D- Wire speelt o.a. stevige rock, (pittige) country maar ook ballads. Het repertoire van de band bestaat uit eigen nummers en de leden van de band spelen op geheel eigen wijze covers van enkele van hun muzikale helden zoals bijvoorbeeld Paul McCartney en The Beatles, Eric Clapton, Bruce Springsteen, etc. Dat wordt weer genieten. Aanvang: 16.00 uur. Entree: € 6,- Reserveren kan via onderstaande link.
https://grandcafezuidlaren.nl/agenda/zondag-7-april-d-wire/


Vrijdag 3 mei: “The Sidekicks” promotour derde album: ‘Homemade’


The Sidekicks, een vijfkoppige band uit Oost-Groningen, delen een passie voor muziek en brengen een eclectische stijl voort, beïnvloed door diverse muziekstromingen en grootheden. Hun kenmerkende ‘Sidekicksound’ combineert muzikale elementen die de bandleden door de jaren heen hebben verzameld. Albums als ‘Blues And More Than Blues’(2012) en ‘Texas Of the North’ (2017) weersspiegelen hun veelzijdige stijl. Internationaal erkend als topklasse, bewijzen ze dat de blues niet beperkt is tot de VS. De indrukwekkende prestaties van The Sidekicks zijn niet onopgemerkt gebleven. De band schitterde in diverse radioprogramma’s en betrad vele podia in Nederland en Duitsland. Met hun bekendheid voor energieke liveoptredens brengen ze het publiek moeiteloos mee in hun muzikale verhaal. Nu presenteren ze trots hun derde album, ‘Homemade’, die wordt uitgebracht in april 2024, op het podium van Grand Café Zuidlaren, verkrijgbaar op vinyl en opgenomen in hun thuisbasis Meulnhörn. Reserveren kan via onderstaande link.
https://www.thesidekicks.nl/events/grand-cafe-zuidlaren/
Deel:

binnenkort

Grand Café Zuidlaren
De Millystraat 8
9471 AH  Zuidlaren
050 409 6460 
info@grandcafezuidlaren.nl

Dagelijks geopend

Maandag: 15:00* tot 23:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 15:00* tot 23:00
Donderdag: 15:00* tot 23:00
Vrijdag: 15:00 tot 23:00
Zaterdag: 15:00 tot 23:00
Zondag: 15:00 tot 23:00
 
* = keuken open vanaf 17:00