November Jachtmaand / Slachtmaand

Afbeelding
November Jachtmaand / Slachtmaand
Zuidlaren,   3  november  2023                                               #409


Beste liefhebber,

Andere benamingen voor november zijn Jachtmaand of Slachtmaand. Er werd gejaagd op Wild, Herten. Zwijnen, Patrijzen en Eend! Dit werd geslacht om te eten te hebben in de winter. Vanaf zaterdag kunt u bij Grand Café Zuidlaren komen genieten van een heerlijke Wild-Stoofpot. Binnenkort verschijnt ook onze nieuwe Menukaart, met typische gerechten voor deze herfst/winter-periode. Om heerlijk, bij warm kaarslicht gecombineerd met een goed glas bier of wijn, te smullen en samen te zijn! 

Naast de agenda van aankomende periode zijn we ook al bezig met nieuwe Muzikale en Swingende evenementen voor 2024! Bent u ook zo benieuwd?
Houd onze agenda dan goed in de gaten!

BORRELEN/ DINER/ BORRELENWe zijn de hele week [7 dagen]  geopend vanaf 15.00 uur. 
U bent van harte welkom voor een kop koffie, een High Wine, High Beer een stevige borrel of een heerlijk diner. 

LIVE@GRANDCAFEZUIDLAREN Zondag 5 november:   Greymen
Zondag 12 november: Daves
Zondag 19 november: Billy & the Bobcats
Zondag 26 november: Bust A Move
Zaterdag 2 december: Bluesband Skinny Linny (try out)
Zondag 3 december:   Williamstown Inc.
Zondag 10 december: Cat Fever Band
Zondag 17 december: Soul Vibration

F1@GRANDCAFEZUIDLAREN
Zondag 5 november. GP Brazilië. Aanvang 18.00 uur.
Zondag 26 november. GP Abu Dhabi. Aanvang 14.00 uur.

AGENDA ALGEMEEN
Vrijdag 10 november: PUBQUIZ 
Vrijdag 24 november: Club Van 100 avond
Vrijdag 24 November: Disco Classics Vinyl

Wij wensen iedereen een fijn weekend en tot snel!

Team Grand Café Zuidlaren
  
Zondag 5 November: Greymen

Een kleurrijke band met grijze mannen
Greymen bestaat uit vijf ervaren muzikanten, allen afkomstig uit Noord-Nederland. Ze spelen een groot aantal covers uit de Top 2000.
Zing en dans mee met nummers van onder andere: De Dijk, Simple Minds, BLØF, Bon Jovi, ABBA, U2 en John Mayer.

Aanvang: 16.00 uur. Entree: € 6,-


Zondag 12 november: Daves

DAVES is David Bowie, Talking Heads, Simple Minds, Duran Duran en meer. Na Muskee, Fandango, Fox the Fox en Crocodile Smile zijn ze, zo helemaal klaar voor het echte werk: DAVES  7 enthousiaste muzikanten brengen de jaren tachtig weer tot leven. Laat u meevoeren op de wolken van hoop, valse herinnerringen en nostalgie. Put on your dancing shoes and dance the blues!! Aanvang: 16.00 uur. Entree: € 6,- 
 
Zondag 19 november: Billy & the Bobcats

Billy & the Bobcats spelen rock ’n roll alsof de jaren zestig net zijn begonnen. Puntig, swingend en met het zweet op de kop. Geen festival of kroeg is ongevoelig voor de energie van de Bobcats.
Buddy Holly, Elvis en de Beatles in hun beginjaren; rock ’n roll, precies zoals je het wilt. Aanvang: 16.00 uur, Entree: € 6,-

Vrijdag 24 november: Disco Classics Vinyl

Disco Classics Vinyl met de DJ’s Roy en Gert-Jan van Omroep het Hogeland. Deze omroep heeft via de kabel een bereik dat de grenzen van de gemeente overstijgt. Van Lauwersoog tot aan de Dollard, en vanaf het wad tot voorbij de stad Groningen. Met 10000 volgers zijn ze de meest bekenden in dit gebied. Roy en Gert-Jan zijn bijna iedere vrijdagavond te beluistern in hun radioprogramma Classics Vinyl. Aanvang: 21.00 uur. Entree is gratis.

Zondag 26 november: Bust A Move

Bust A Move is een spontaan opgericht Groovy, Funky formatie uit Assen die al een aantal jaren behoorlijk aan de weg timmert. De bezetting van deze band bestaat uit 6 enthousiaste Molukse muzikanten uit de 3 noordelijke provincies die in vele bandjes veel ervaring hebben opgebouwd. Bust A Move is veelal te zien bij diverse kroegoptredens en het liefst zo dicht mogelijk bij het publiek. Deze band met een lekker groovy lijntje bevat een hoog gehalte aan Funk/Groovy/Soul nummers waar je lekker aan kunt snuiven. De band is absoluut de moeite waard en voor de liefhebbers het neusje van de zalm. Bust A Move staat garant voor een heerlijk middagje onbezorgd Dansen, Borrelen en Genieten!
De huidige bezetting wordt gevormd door: Lili Patti Pattiwaellapia; Lead Vocal, Barry Bies; Lead Vocal, Richie Saimima; Guitar, Bram Bernard; Bass, Backing Vocal,
Jack Siahaya; Drums, Backing Vocal, Louis Sahetapy; Keys, Backing Vocal
Aanvang: 16.00 uur.  Entree: € 6,-
 
Zondag 3 december: Williamstown Inc.

Williamstown Inc. timmert al sinds de oprichting in 2011 aan de weg en is in de loop der jaren een paar keer van samenstelling veranderd.  De bandleden komen uit Friesland en Groningen (no problem!). 
Op het podium staan vijf zeer ervaren muzikanten, die met enthousiasme en energie hun repertoire laten horen. Hun optredens bestaan uit mooie blues/rock covers van o.a. Stevie Ray Vaughan, Joe Bonamassa, Walter Trout en ZZ Top. Maar ook minder bekende, maar zeer boeiende, blues/rocknummers komen langs. Met veel plezier zullen zij op 3 december in Grand Café Zuidlaren aantreden. Het doel is om het publiek een fijne tijd te laten beleven. Pas dan vinden zij hun missie geslaagd. 
Op de foto van links naar rechts: Harrie Hut (bas), Kees Mulder (sologitaar), Johan Boxem (drums), Frank Hoiting (toetsen) en Erik Thedinga (zang en mondharp). 
Aanvang: 16.00 uur. Entree €6,-

Zondag 10 december Cat Fever Band

Een zestal gelouterde muzikanten, die inmiddels al meer dan 10 jaar met veel plezier en energie samen de blues spelen. Hoewel, blues? Ja, toch wel. Maar dan op een erg toegankelijke, swingende wijze, groovy, zoals de mannen het zelf duiden. Cat Fever Band laat zich niet alleen graag inspireren door traditionele blueshelden als Taj Mahal, Freddy King, Muddy Waters, Keb Mo en vele andere, maar ook door grootheden als The Allman Brothers, Joe Cocker, en de Tedeschi Trucks Band; artiesten die de blues graag voorzien van een lekker vleugje soul, rock en funk. Ook eigen nummers hebben een mooie plek gekregen in de set list. De backbone van de band, bestaand uit bassist Michiel Boerman en drummer Joop de Haan, legt de basis voor de specifieke groove van Cat Fever Band. Veel ruimte in de nummers wordt gereserveerd voor prachtig solowerk van Rolf Smook op tenorsax, Harry Geerdink op lead gitaar, John Klad op de bluesharp en Klaas de Haan op zijn geliefde Hammond. De slow blues wordt zeker ook niet geschuwd, een kolfje naar de hand van frontman John Klad.  Aanvang: 16 uur. Entree: € 6,- 

Zondag 17 december: Soul Vibration

SOULVIBRATION aanstaande zondag 11 december bij Grand Café Zuidlaren
Onder het motto “KEEP THE SOUL ALIVE” richtte Henk Haak in 2014 de soulband SOULVIBRATION op. Inmiddels staat er een mooie opgetuigde band op het podium, die overal kan rekenen op enthousiaste reacties. Muzikaal gebeurt er iets waarin je wordt meegezogen, lekkere “OLD SCHOOL SOUL” met een heilzame werking op de meest stramme ledematen. Maar liefst 4 groovy zangeressen, een blazerssectie bestaande uit een trombonist, trompettist, 2 saxofonisten en een ritme sectie met een piano player, bassist, gitarist en een drummer die samen een 12 koppige soulformatie vormen en die zich swingend uit de naad werken om het publiek, jong en oud, een onvergetelijke avond te bezorgen en om de locatie waarin ze optreden om te toveren tot een ware SOULTEMPEL. Er wordt voornamelijk swingende soul uit de sixties end seventies gespeeld. Maar ook een prachtige soulballad om het publiek ongeremd mee te laten zingen ontbreekt niet in het repertoire. Aanvang 16.00 uur. Entree € 10,-
Reserveren kan via onderstaande link. https://shops.eventree.nl/nl/shop/32544b34-d94a-4b5d-8b08-c3b56d7cbdeb
Deel:

binnenkort

Grand Café Zuidlaren
De Millystraat 8
9471 AH  Zuidlaren
050 409 6460 
info@grandcafezuidlaren.nl

Dagelijks geopend

Maandag: 15:00* tot 23:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 15:00* tot 23:00
Donderdag: 15:00* tot 23:00
Vrijdag: 15:00 tot 23:00
Zaterdag: 15:00 tot 23:00
Zondag: 15:00 tot 23:00
 
* = keuken open vanaf 17:00