Voetjes van de Vloer!

Afbeelding
Voetjes van de vloer!
Zuidlaren, 7 juni                                       #438

Beste liefhebber,

Blond en Blue was weer een geslaagd feestje afgelopen zondag! Zo ook de woensdagavond met de Women Only waar onder het genot van een wijntje en hapje, vrolijk doch fanatiek met ballen werd gegooid tijdens het Jeu des Boules! Voor de mensen onder ons die mee gedaan hebben aan de avondvierdaagse deze week, onze bewondering. Om de voeten wat rust te gunnen kunt u (samen met uw gezin, familie of vrienden) zich hier lekker laten bedienen en genieten van een van onze heerlijke gerechten. Of denk ook eens aan een High-Wine of High-Beer, een combinatie ervan is natuurlijk ook mogelijk. Wanneer de voeten dan weer wat uitgerust zijn en er weer zin in hebben, is er zondagmiddag de disco-band: Vieux! Waarbij u bijna niet stil kunt staan en vele voetjes van de vloer zullen gaan!!

Ondertussen zijn we druk bezig met de agenda voor de zomer. Zo zullen er natuurlijk ook meerdere EK- wedstrijden te zien zijn hier in Grand Café Zuidlaren! 

BORRELEN/ DINER/ BORRELEN
We zijn 6 dagen in de week geopend vanaf 15.00 uur. (Op dinsdag gesloten)
U bent van harte welkom voor een kop koffie, een High Wine, High Beer een stevige borrel of een heerlijk diner. 

LIVE ZONDAG@GRANDCAFEZUIDLAREN Zondag 9 juni: Vieux
Zondag 16 juni: QuickSilver Radicals
Zondag 23 juni: Williamstown. Inc
Zondag 30 juni: G-Town Funk!

AGENDA ALGEMEEN
Vrijdag 14 juni: PubQuiz
Zondag 16 juni: Verlate Pinksterrally
Woensdag 19 juni: Haring Party!

Wij wensen iedereen een fijn weekend en tot snel!

Team Grand Café Zuidlaren
  
Zondag 9 juni: Vieux


Vieux: Heaven must be missing some angels! Vieux is disco, dansen en vooral plezier! Vieux is in 2013 opgericht en met z’n achten hebben we ruim 400 jaar ervaring: samen dus best wel Vieux! Het jaren 70 en 80 discorepertoire komt kolkend en stomend voorbij. Le Freak, Rock me baby, You to Me Are Everything of Celebration. Allemaal klassiekers. Aanvang: 16.00 uur. Entree: € 6,- Reserveren kan via onderstaande link:
https://grandcafezuidlaren.nl/agenda/zondag-9-juni-vieux/


Zondag 16 juni: Quicksilver Radicals


Quicksilver Radicals is een Molukse band die tijdens een feestje spontaan is ontstaan.
De band bevat ruim ervaren muzikanten en een frontvrouw met een behoorlijke staat van dienst in de wereld van entertainment, glamour en glitter.
De powerfull woman Tamara wordt hierin bijgestaan door 4 muzikanten die de ritmiek en muziek als 2e natuur in de genen hebben.
Met een mix van plezier, gezelligheid en de groovy en swingende muziek van deze groep zal het u absoluut niet weerhouden om een dansje te wagen zodat u optimaal van deze band kan genieten.
Hun repertoire bevat vele hits uit de 60’er, 70’er en 80’er jaren. Maar uiteraard wordt deze lijst bijtijds met recente composities uitgebreid zodat u met de huidige vibes een soort verjongingskuur ondergaat. De bezetting van de band:
Tamara Heijnis – Lead Vocal, George Sopacua – Guitar, Backing Vocal, Bram Bernard – Bass, Backing Vocal, Jack Siahaya – Drums, Backing Vocal, Louis Sahetapy – Keys, Backing Vocal.
Aanvang:16.00 uur. Entree: € 6,- Reserveren kan via onderstaande link.
https://grandcafezuidlaren.nl/agenda/zondag-16-juni-quicksilver-radicals/

Zondag 16 juni: Verlate Pinksterrally!


Zondag 16 juni is de Verlate Pinksterrally, een Autorally Puzzelrit! Samen met uw partner, familie of vrienden èn eigen auto bent u van harte welkom om deel te nemen aan de route door de omgeving van Drenthe en Groningen. De rit gaat niet op snelheid maar op nauwkeurigheid, waardoor er genoeg tijd is om van de omgeving te genieten en de opdrachten en puzzels op te lossen. De rally is uitgeschreven door Nol & Jannet de Grooth waarvoor alvast weer onze hartelijke dank! Na afloop van de rally (rond een uur of 16 ) is het tijd voor een borreltje en live muziek.
Vanaf 11.30 uur is de inschrijving en om 12 uur is de start. De inschrijving kost 10 euro en daarvoor ontvangt u een rallyschildje voor op uw auto. U kunt zich aanmelden via de email: reserveren@grandcafezuidlaren.nl, telefonisch 050 4096460 of aan de bar.
 
Woensdag 19 juni: Haring Party!

Woensdag 19 juni organiseren we van 16 tot 18 uur weer een gezellige Haring party! Wij nodigen u hierbij van harte uit om de Hollandse Nieuwe te komen proeven. Speciaal voor deze feestelijke gelegenheid vragen we u om met een mooie, leuke, gekke, originele hoed te verschijnen (dit is geen verplichting). Voor de dame en de heer met de mooiste hoed zal een leuke attentie worden uitgereikt.

Zondag 23 juni: Williamstown Inc.


Williamstown Inc. timmert al sinds de oprichting in 2011 aan de weg en is in de loop der jaren een paar keer van samenstelling veranderd.  De bandleden komen uit Friesland en Groningen (no problem!). 
Op het podium staan vijf zeer ervaren muzikanten, die met enthousiasme en energie hun repertoire laten horen. Hun optredens bestaan uit mooie blues/rock covers van o.a. Stevie Ray Vaughan, Joe Bonamassa, Walter Trout en ZZ Top. Maar ook minder bekende, maar zeer boeiende, blues/rocknummers komen langs. Met veel plezier zullen zij op 23 juni in Grand Café Zuidlaren aantreden. Het doel is om het publiek een fijne tijd te laten beleven. Pas dan vinden zij hun missie geslaagd. 
Op de foto van links naar rechts: Harrie Hut (bas), Kees Mulder (sologitaar), Johan Boxem (drums), Frank Hoiting (toetsen) en Erik Thedinga (zang en mondharp). Aanvang: 16.00 uur. Entree €6,- Reserveren kan via onderstaande link.
https://grandcafezuidlaren.nl/agenda/zondag-23-juni-williamstown-inc/

Zondag 30 juni: G-Town Funk!


🎶 Kom genieten van G-town Funk!
Ben je klaar om je muzikale horizon te verbreden? Maak je dan klaar voor een onvergetelijke reis met G-town Funk! Een mooie mix van talent, passie en pure funk uit Groningen! Verfrissend en vol energie, nemen de ervaren muzikanten je mee op een muzikale reis als geen ander! Reggie van den Steen op gitaar, Jorma Alkema op bas, Marcel Jasper op drums, Peter Kooi op keyboards en Henk Brugge als vocalist verzorgen een optreden dat zowel vertrouwd als verfrissend is. Van Paulo Mendonca tot Prince, van The Frog tot David Bowie en Level 42, G-town Funk speelt deze  en andere heerlijke klassiekers! Verwacht geen standaard repertoire! G-town Funk brengt een selectie van net even andere nummers, die je zeker zullen verrassen, zo zorgt G-Town Funk voor een onderscheidende muzikale ervaring voor publiek.🎶 Aanvang: 16.00 uur Entree: € 6,- Reserveren kan via onderstaande link.
https://grandcafezuidlaren.nl/agenda/zondag-30-juni-g-town-funk/
Deel:

binnenkort

Grand Café Zuidlaren
De Millystraat 8
9471 AH  Zuidlaren
050 409 6460 
info@grandcafezuidlaren.nl

Dagelijks geopend

Maandag: 15:00* tot 23:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 15:00* tot 23:00
Donderdag: 15:00* tot 23:00
Vrijdag: 15:00 tot 23:00
Zaterdag: 15:00 tot 23:00
Zondag: 15:00 tot 23:00
 
* = keuken open vanaf 17:00

De Zomer staat voor de deur!Zuidlaren, 31 Mei                                   

Lees verder »