“Love is All”

Afbeelding
“Love is All”
Zuidlaren,  9 februari                                              #421


Beste liefhebber,

Februari is de maand van de Liefde, en Liefde gaat door de maag! Wanneer u uw geliefde persoon of personen wilt verassen, kom dan op Valentijnsdag heerlijk bij ons dineren. Wij zullen u verwelkomen met een glaasje Prosecco, zodat u kunt proosten op de Liefde en serveren een lekkere zoete verassing bij de koffie of thee..
Ook kunt u uw geliefde trakteren op een fantastisch, warm en sfeervol optreden van Mirjam van Dam & Lex Jasper Trio “Tribute to the Ladies of Jazz” op Zaterdag 17 februari. Kaarten zijn nog te verkrijgen.
Maar eerst hebben we nog een gezellig weekend voor de boeg, waarin we onze hersenen weer kunnen laten kraken bij de PubQuiz (=VOL!) vrijdagavond en dansend meezingen op de hits die de band Contradiction zondagmiddag ter gehore zal brengen. Dat wordt weer genieten!

BORRELEN/ DINER/ BORRELENWe zijn 6 dagen geopend vanaf 15.00 uur. (Op dinsdag gesloten)
U bent van harte welkom voor een kop koffie, een High Wine, High Beer een stevige borrel of een heerlijk diner. 

LIVE@GRANDCAFEZUIDLAREN Zondag 11 februari: Contradiction
Zaterdag 17 februari: Mirjam van Dam & Lex Jasper Trio
Zondag 18 februari: Sugar Mamma
Zondag 25 februari: Blueslines
Zondag 3 maart: Bust A Move
Zondag 10 maart: Groove Recipe
Zondag 17 maart: Harry-G-Bluesband
Zondag 24 maart: Greymen


AGENDA ALGEMEEN
Vrijdag 9 februari: PubQuiz! = VOL!!

Wij wensen iedereen een fijn weekend en tot snel!

Team Grand Café Zuidlaren
  

Zondag 11 februari: Contradiction


De magie van een dansend en meezingend publiek, zwetend en feestend op nummers van nu en weleer, kun je je het voorstellen? Dat is waarom Jeanette en Cynthia destijds hun oude bekenden vanuit het coverband circuit optrommelden om een lekkere frisse coverband op te richten: Contradiction! Swingende, funkende, groovende, soulvolle covers, van Bruno Mars tot Earth Wind en Fire.
Contradiction bestaat uit, Cynthia Klaver zang, Rody Tegelaar bas + zang,
Jelle Faber sax, Koen Eekma toetsen, Jeanette Vos sax + zang, Mario Serra drums en Richard Corman gitaar. Aanvang: 16.00 uur. Entree: € 6,- Reserveren kan via onderstaande link. 
https://grandcafezuidlaren.nl/agenda/zondag-11-februari-contradiction/
 

Zaterdag 17 februari: Mirjam van Dam & Lex Jasper Trio


                  “”TRIBUTE TO THE LADIES OF JAZZ””  
Na het enorm succesvolle optreden van Mirjam van Dam & Lex Jasper Trio op 4 maart 2023 in een uitverkocht Grand Café Zuidlaren, komt deze geweldige zangeres op veler verzoek weer terug met een programma van songs uit het American Songbook, maar ook met nieuw eigen werk. Mirjam Van Dam: Vocals / Lex Jasper: Piano / Frans van Geest: Bass / Vincent Koning: guitar / Gijs Dijkuizen: Drums. Aanvang: 20.30 uur. Reserveren kan via onderstaande link:
https://ticketshop.eventree.nl/shop/a9aa79b9-6c60-4e26-bdd5-af30267778e2/event/2116
Zondag 18 februari: Sugar Mama


Sugar Mama spelen sinds ’86 hun eigen soort blues, boogie, rock’n roll en aanverwante roots muziek. Op festivals (Oerol, Giethoorn en vele andere) en in talloze kroegen in binnen als buitenland, op radio en TV. Als een echte liveband gewend aan lange nachten hebben zij voldoende covers achter de hand. Hun ware passie ligt echter bij het bewerken van oude, vaak akoestische blues en eigen werk. De band bestaat uit: Bas de Jong, Kris Hartman en Ton Tacke. Muziekkrant Oor schreef; een echte live band die kans ziet de meest kale gymzaal in een gezellig zweethol om te toveren. En Donegal live (Ierland) This band proved that the blues, at least in Holland, is alive and kickin! If you want to boogie, check out Sugar Mama!  Aanvang: 16.00 uur.  Entree € 6,- Reserveren kan via onderstaande link.
https://grandcafezuidlaren.nl/agenda/zondag-18-februari-sugar-mamma/
Zondag 25 februari: Blueslines


Blueslines, een zeven-koppige formatie met twee zangeressen uit het Noorden. Groningen, Drenthe en de blues zijn al vele jaren onlosmakelijk met elkaar verbonden. Blueslines zet deze traditie voort en speelt vele aansprekende covers van blues en bluesrock uit binnen- en buitenland zoals nummers van BB King, Bernard Allison, Beth Hart en Eric Clapton. Ook zullen er in een afwisselend programma uitstapjes gemaakt naar de hedendaagse bluesrock. Aanvang: 16.00 uur. Iedereen is welkom. Entree € 6,- Reserveren kan via onderstaande link.
https://grandcafezuidlaren.nl/agenda/zondag-25-februari-blueslines/
 
Zondag 3 maart: Bust A Move


Bust A Move is een spontaan opgericht Groovy, Funky formatie uit Assen die al een aantal jaren behoorlijk aan de weg timmert. De bezetting van deze band bestaat uit 6 enthousiaste Molukse muzikanten uit de 3 noordelijke provincies die in vele bandjes veel ervaring hebben opgebouwd. Bust A Move is veelal te zien bij diverse kroegoptredens en het liefst zo dicht mogelijk bij het publiek. Deze band met een lekker groovy lijntje bevat een hoog gehalte aan Funk/Groovy/Soul nummers waar je lekker aan kunt snuiven. De band is absoluut de moeite waard en voor de liefhebbers het neusje van de zalm. Bust A Move staat garant voor een heerlijk middagje onbezorgd Dansen, Borrelen en Genieten! De huidige bezetting wordt gevormd door: 
Lili Patti Pattiwaellapia – Lead Vocal, Barry Bies – Lead Vocal, Richie Saimima – Guitar, Bram Bernard – Bass, Backing Vocal, Jack Siahaya – Drums, Backing Vocal, Louis Sahetapy – Keys, Backing Vocal.  Aanvang: 16.00 uur.  Iedereen is welkom. Entree €6,- Reserveren kan via onderstaande link.
https://grandcafezuidlaren.nl/agenda/zondag-3-maart-bust-a-move/
Zondag 10 maart: Groove Recipe


There’s a new gig in town!
Groove Recipe is een jonge formatie met ervaren topmuzikanten uit Groningen en omstreken. De ingrediënten zijn de betere soul funk en pop muziek uit de jaren 70 en 80, gemarineerd op een bedje van jazz, en waar mogelijk voorzien van een pittig latin sausje. De band is in verschillende samenstellingen te boeken, van een akoestisch trio tot een volledige formatie met o.a. blazers en percussie. Vandaag laten zij in Grand Café Zuidlaren een breed scala van het repertoire  horen, van zwoele soul en jazz tot heerlijke disco, funk en latin dansnummers, allemaal op eigen wijze gearrangeerd. Mis dit niet!
Line-up: Hennie – Zang, Rishi – Keyboards, George – Gitaar en backing vocals, Milan – basgitaar, Guy – drums. Aanvang: 16.00 uur. Iedereen is welkom! Entree €6,-
 
Zondag 17 maart: Harry-G-Bluesband

Rap, house en drumcomputers? Dit zijn woorden waar de Groningse blues -rockformatie Harry-G-Bluesband nog nooit van gehoord heeft. Authenticiteit is het sleutelwoord van deze groep en dat is te horen ook! Stuk voor stuk zijn de leden van de Groninger groep puristen te noemen. Alle bandleden kunnen door middel van deze band hun muzikale voorliefde met hart en ziel uitvoeren. Voor alle bandleden geldt, dat ze reeds lang met de blues bezig waren. Voordat ze tot Harry-G-Bluesband toetraden. Hoewel de groep voornamelijk covers speelt, hebben ze ook eigen nummers in hun repertoire. Met 200% inzet brengen ze stevige bluesrock ten gehore. H.G.B. is een zeer geschikte band voor cafés en feesten, maar ook op een 60s party zijn ze zeer op hun plaats. Aanvang: 16.00 uur. Entree: € 6,-
Zondag 24 maart: Greymen


Een kleurrijke band met grijze mannen.
Greymen bestaat uit vijf ervaren muzikanten, allen afkomstig uit Noord-Nederland. Ze spelen een groot aantal covers uit de Top 2000. Zing en dans mee met nummers van onder andere: De Dijk, Simple Minds, BLØF, Bon Jovi, ABBA, U2 en John Mayer.
Aanvang: 16.00 uur. Entree: € 6,-
Deel:

binnenkort

Grand Café Zuidlaren
De Millystraat 8
9471 AH  Zuidlaren
050 409 6460 
info@grandcafezuidlaren.nl

Dagelijks geopend

Maandag: 15:00* tot 23:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 15:00* tot 23:00
Donderdag: 15:00* tot 23:00
Vrijdag: 15:00 tot 23:00
Zaterdag: 15:00 tot 23:00
Zondag: 15:00 tot 23:00
 
* = keuken open vanaf 17:00

De Zomer staat voor de deur!Zuidlaren, 31 Mei                                   

Lees verder »