Let’s Drive to Grand Café Zuidlaren!

Afbeelding
Let’s Drive to Grand Café Zuidlaren!
Zuidlaren, 9 Mei                                       #434

Beste liefhebber,

Wat een heerlijke geur komt er vanuit de keuken! Met het zonnetje wat naar binnen schijnt, de okergele kussens op het terras, ervaren we bijna italiaanse sferen. Het is de geur van de Gevulde Aubergine, met cherrytomaat, paprika, groene asperges, basilicum en parmazaan die ons tegemoet komt. Wat ons betreft een echte aanrader. Om je vingers (en misschien ook je bord) bij af te likken! Dit is vanaf 17.00 uur te bestellen. Dus ook naast onze pub-food een aanrader bijvoorbeeld voorafgaande aan de Pub-Quiz vrijdag of na de Live-Muziek op zondagmiddag. Aankomende zondag Let’s Drive! Dat wordt zeker weer genieten!

BORRELEN/ DINER/ BORRELEN
We zijn 6 dagen in de week geopend vanaf 15.00 uur. (Op dinsdag gesloten)
U bent van harte welkom voor een kop koffie, een High Wine, High Beer een stevige borrel of een heerlijk diner. 


LIVE VRIJDAG/ZATERDAG@GRANDCAFEZUIDLAREN:Vrijdag 24 mei: Daves

LIVE ZONDAG@GRANDCAFEZUIDLAREN Zondag 12 mei: Let’s Drive
Zondag 19 mei: Hans van Lier Band
Zondag 26 mei: SoulDeep
Zondag 2 juni: Blond & Blue
Zondag 9 juni: Vieux

AGENDA ALGEMEEN
Vrijdag 10 mei: Pub Quiz!
Zondag 16 juni: Verlate Pinksterrally!

Wij wensen iedereen een fijn weekend en tot snel!

Team Grand Café Zuidlaren
  
Zondag 12 mei: Let’s Drive


Let’s Drive uit Groningen bestaat uit vier gedreven muzikanten die hun sporen in de muziek hebben verdiend. Geïnspireerd door o.a. Joe Bonamassa, Gary Moore en Doyle Bramhall is de band in 2019 opgericht. De bezetting is: Roel Plieger – zang en gitaar, Chris Bruining, – toetsen, Lourens Leeuw – bas en Jörg Sietsma – drums. Roel is geen onbekende in de Nederlandse muziekscene, Lourens Leeuw is een begrip in Groningen en is natuurlijk bekend om zijn verleden bij o.a. Harry Muskee, Herman Brood en Nina Hagen. Chris en Jörg zijn ook al tientallen jaren actief in de Groninger muziekscene in diverse bands. Aanvang is 16.00 uur. Entree is € 6,-. Iedereen is van harte welkom! Reserveren kan via onderstaande link: 
https://grandcafezuidlaren.nl/agenda/zondag-12-mei-lets-drive/

Zondag 19 mei: Hans van Lier Band


De Hans van Lier-Band in de huidige bezetting bestaat alweer zo’n 2,5 jaar. De band treedt regelmatig op en raakt meer- en meer ingespeeld. Naast van Lier zelf is een centrale rol weggelegd voor zangeres Marjon van Dijk. Bennie Timmer (gitaar), Lou Leeuw (bas) en Harrie Groenewold (drums) maken het gezelschap compleet. Hans van Lier (63) zit al heel wat jaren in ‘the blues’ en heeft tal van CD’s en opnamen op zijn naam staan. Van Lier en Timmer speelden in diverse bezettingen vaker samen in o.a. De Hans van Lier Bluesband, Gina’s Band of Blues, Billy and the Bluesdemons en (Hans van Lier and the) Sidekicks. Met Lou Leeuw en Harrie Groenewold vormde hij zo’n 20 jaar geleden al in ‘The Rockaways’. Kortom, de bandleden kennen elkaar door-en door en van de huidige Hans van Lier-Band kunt u naast eigen werk, met hier- en daar een cover, dan ook een onvervalst middagje blues verwachten…Aanvang 16.00 uur. Entree is €6,- Iedereen is welkom op deze mooie Pinksterdag! Reserveren kan via onderstaande link: 
https://grandcafezuidlaren.nl/agenda/zondag-19-mei-hans-van-lier-band/

Vrijdag 24 mei: DAVES


Vrijdagavond, DAVES in the House!!
DAVES is David Bowie, Talking Heads, Simple Minds, Duran Duran en meer. Na Muskee, Fandango, Fox the Fox en Crocodile Smile zijn ze, zo helemaal klaar voor het echte werk. DAVES: Met jeugdig enthousiasme brengen de 7 jonge mannen van weleer de eighties weer tot leven. Laat u meevoeren op de wolken van hoop, valse herinnerringen en nostalgie.
“Put on your dancing shoes and dance the blues!!”
Aanvang: 21.00 uur. Entree: € 10,-  Iedereen is welkom! Reserveren kan via onderstaande link: 
https://grandcafezuidlaren.nl/agenda/vrijdag-24-mei-daves/
 
Zondag 26 mei: SoulDeep


SoulDeep, een bruisende Top 2000 allround coverband waarbij je wel MOET dansen! 
Zang: Monique Vogel
Zang: Carolina Vogel
Toetsen: Huibjan Bok
Gitaar: Richard Corman
Basgitaar: Marc Roelaarts
Drums: Stefan Kroes 
Hits van toen en nu komen voorbij zoals Michael Jackson, Chic, Funk Kensington, Pink, Nederpop, Madcon, Justin Timberlake, Bruno Mars, Robbie Williams en nog vele anderen. Haal uw dansschoenen maar weer uit de kast, dat wordt genieten! Aanvang:16.00  uur. Entree: €6,-  Iedereen is welkom! Reserveren kan via onderstaande link: 
https://grandcafezuidlaren.nl/agenda/zondag-26-mei-souldeep/

Zondag 2 juni: Blond & Blue


Blond & Blue is een dynamische bluesband uit Groningen. 
Sinds de oprichting in november 2021 heeft de band al duidelijk laten zien wat zij in huis hebben: Meer dan 50 succesvolle optredens op podia zoals het bluesfestival in Grolloo en het vermaarde Page Festival in Stadskanaal, de Asser Bluesdagen en de Blues Tour Groningen. 
Blond & Blue onderscheid zich door een divers repertoire van unieke nummers van bijvoorbeeld de Tedeschi Trucks Band, Rory Gallagher, Cuby + Blizzards Jimi Hendrix Red Devils en nog veel meer! 
Een middag vol passie, blues en beleving. 
De unieke dijk van een stem van de front- diva vormt één geheel met het opzwepende ritme van de band, die bestaat uit een mix van fantastische instrumentalisten die hun sporen allemaal reeds hebben verdiend. Blues with a feeling! Aanvang: 16.00 uur. Entree: €6,- Iedereen is welkom! Reserveren kan via onderstaande link:
https://grandcafezuidlaren.nl/agenda/zondag-2-juni-blond-blue/

Zondag 9 juni: Vieux


Vieux: Heaven must be missing some angels! Vieux is disco, dansen en vooral plezier! Vieux is in 2013 opgericht en met z’n achten hebben we ruim 400 jaar ervaring: samen dus best wel Vieux! Het jaren 70 en 80 discorepertoire komt kolkend en stomend voorbij. Le Freak, Rock me baby, You to Me Are Everything of Celebration. Allemaal klassiekers. Aanvang: 16.00 uur. Entree: € 6,- Reserveren kan via onderstaande link:
https://grandcafezuidlaren.nl/agenda/zondag-9-juni-vieux/

Zondag 16 juni: Verlate Pinksterrally!


Zondag 16 juni is de Verlate Pinksterrally, een Autorally Puzzelrit! Samen met uw partner, familie of vrienden èn eigen auto bent u van harte welkom om deel te nemen aan de route door de omgeving van Drenthe en Groningen. De rit gaat niet op snelheid maar op nauwkeurigheid, waardoor er genoeg tijd is om van de omgeving te genieten en de opdrachten en puzzels op te lossen. De rally is uitgeschreven door Nol & Jannet de Grooth waarvoor alvast weer onze hartelijke dank! Na afloop van de rally (rond een uur of 16 ) is het tijd voor een borreltje en live muziek.
Vanaf 11.30 uur is de inschrijving en om 12 uur is de start. De inschrijving kost 10 euro en daarvoor ontvangt u een rallyschildje voor op uw auto. U kunt zich aanmelden via de email: reserveren@grandcafezuidlaren.nl, telefonisch 050 4096460 of aan de bar.
Deel:

binnenkort

Grand Café Zuidlaren
De Millystraat 8
9471 AH  Zuidlaren
050 409 6460 
info@grandcafezuidlaren.nl

Dagelijks geopend

Maandag: 15:00* tot 23:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 15:00* tot 23:00
Donderdag: 15:00* tot 23:00
Vrijdag: 15:00 tot 23:00
Zaterdag: 15:00 tot 23:00
Zondag: 15:00 tot 23:00
 
* = keuken open vanaf 17:00