Balans


Afbeelding
Balans
Zuidlaren,  5 januari                                              #418


Beste liefhebber,

Gelukkig Nieuwjaar! Wij wensen U een heel gelukkig, liefdevol en gezond 2024!

Het nieuwe jaar is net begonnen en het is tijd om de balans op te maken. Terugkijkend naar afgelopen jaar en vooruitkijkend naar het aankomende jaar zien wij uit naar veel verassende, gezellige  en vooral ontspannen momenten samen. Aan de ene kant bestaat het leven uit dingen die misschien moeten of ons overkomen. Aan de andere kant moeten we vooral van het leven genieten! Kom langs in Grand Café Zuidlaren voor een Hapje of Drankje, een Bruisend optreden met Live-muziek, een Swingende Dansavond, een PubQuiz en meer. Wij zullen ons uiterste best doen om u te laten genieten en ontspannen, om zo bij te dragen aan de Balans in het leven. Om zelf ook in balans te blijven  hebben wij besloten om op de dinsdagen dicht te gaan. Op alle andere dagen staan wij graag voor u klaar en heten wij u van harte welkom!

BORRELEN/ DINER/ BORRELENWe zijn alle dagen geopend vanaf 15.00 uur. (behalve op dinsdag gesloten)
U bent van harte welkom voor een kop koffie, een High Wine, High Beer een stevige borrel of een heerlijk diner. 

LIVE@GRANDCAFEZUIDLAREN Zondag 7 januari: Roots’ 66 and Special Guest Ronald Nihot
Zondag 14 januari: 6Pack
Zondag 21 januari: The Outtakes
Zaterdag 17 februari: Mirjam van Dam & Lex Jasper Trio

AGENDA ALGEMEEN
Zaterdag 13 januari: PubQuiz!
Zaterdag 27 januari: Old School 30+ Dance Party!!

Wij wensen iedereen een fijn weekend en tot snel!

Team Grand Café Zuidlaren
  
Zondag 7 januari: Roots’ 66 with Special Guest Ronald Nihot


Roots ’66 neemt u, deze keer samen met Ronald Nihot, mee terug naar de jaren ’60. Deze band, bestaande uit Arend Huizinga, Sip Pluim, Frits Boswijk en Jan Stuivenberg, geeft een overzicht van de muzikale ontwikkelingen en stijlen vanaf de vroege Rock & Roll, naar de Mersey Beat en via een vleugje Flower Power tot eind jaren ’60.
Roots ‘66 is opgericht in 1986 in Zuidlaren en tot op de dag van vandaag speelt en repeteert de band wekelijks met plezier. Muziek van o.a. Elvis Presley, Buddy Holly, Eddy Cochran, Carl Perkins, The Beatles, The Rolling Stones, The Byrds, The Kinks en The Searchers ontbreken zeker niet aan het repertoire. Alle nummers worden met veel energie en enthousiasme gespeeld en er kan weer lekker geswingd worden. Let’s go back to the roots… with Roots ‘66 / Back to the sixties met Roots ’66 en Ronald Nihot!
Aanvang: 16.00 uur. Entree € 6,- Reserveren kan via onderstaande link.
https://grandcafezuidlaren.nl/agenda/zondag-7-januari-roots66/

Zondag 14 januari: 6PACK


6PACK Rock & (Neder) Pop Coverband heeft een schat aan muzikale ervaring met een zeer breed repertoire. Kwaliteit, variatie en natuurlijk plezier staan voorop. De band bestaat uit Wim (gitaar/zang), Hylke (solo)gitaar, Peter (Bas), Gerrie (toetsen), Mike (Drums) en Annemiek (zangeres).
We spelen van Rock tot Rock ’n Roll en alles dat daar tussenin zit. Veel top 2000 werk vanaf de jaren 60 tot nu. 
Kortom lekker swingen en meezingen voor jong en oud én voor ieder wat wils, een heerlijk feestje der herkenning! Dat moet je gezien en gehoord hebben. Aanvang: 16.00 uur. Entree: € 6,- Reserveren kan via onderstaade link.
https://grandcafezuidlaren.nl/agenda/zondag-14-januari-6pack/

Zondag 21 januari: The Outtakes


The Outtakes is de ultieme band voor wie vindt dat het tijd wordt voor een goed feest met de muziek uit midden 60s tot begin 80s en spelen o.a. “Talk Talk. The Moody Blues, David Bowie en andere”.  The Outtakes bestaat uit Coos Grevelink op gitaar, zang en mondharmonica, Harrie Groenewold op drums,  Ger Warink, bas en zang en Dicky Gilbers op toetsen, zang en akoestische gitaar. Dat wordt zondagmiddag weer muzikaal genieten! Aanvang: 16 uur. Entree: € 6,-. Reserveren kan via onderstaande link.
https://grandcafezuidlaren.nl/agenda/zondag-21-januari-the-outtakes/

Zaterdag 27 januari: Old School 30+ Dance Party!!


Onze eerste “Old School 30+ Dance Party!” 
Gewoon lekker op tijd beginnen met Dansen en Swingen op alle Grote HITS uit de Eighties, Nineties en Meer!! Met mooie Disco-Verlichting op de dansvloeren DJ- Arend aan de knoppen wordt dit een Feest der herkenning en kunnen we los met die voetjes van de vloer! Of met een drankje in de hand samen met je vrienden meezingen met hits waarvan je niet eens meer wist dat je ze nog mee kon zingen (Of Blèren…!?) En wat nou zo leuk is, daarna gewoon weer lekker op de fiets naar huis! Dit wordt een Fantastisch Swingend Feestje, wat je zeker niet wilt missen! Dus neem je vrienden/vriendinnen en/of collegae mee en Dance!..Dance!..Dance!!..Aanvang: 21.00 uur. Entree: €5,-

Zaterdag 17 februari: Mirjam van Dam & Lex Jasper Trio


                  “”TRIBUTE TO THE LADIES OF JAZZ””  
Na het enorm succesvolle optreden van Mirjam van Dam & Lex Jasper Trio op 4 maart 2023 in een uitverkocht Grand Café Zuidlaren, komt deze geweldige zangeres op veler verzoek weer terug met een programma van songs uit het American Songbook, maar ook met nieuw eigen werk. Mirjam Van Dam: Vocals / Lex Jasper: Piano / Frans van Geest: Bass / Vincent Koning: guitar / Gijs Dijkuizen: Drums. Aanvang: 20.30 uur. Reserveren kan via onderstaande link:
https://ticketshop.eventree.nl/shop/a9aa79b9-6c60-4e26-bdd5-af30267778e2/event/2116
Deel:

binnenkort

Grand Café Zuidlaren
De Millystraat 8
9471 AH  Zuidlaren
050 409 6460 
info@grandcafezuidlaren.nl

Dagelijks geopend

Maandag: 15:00* tot 23:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 15:00* tot 23:00
Donderdag: 15:00* tot 23:00
Vrijdag: 15:00 tot 23:00
Zaterdag: 15:00 tot 23:00
Zondag: 15:00 tot 23:00
 
* = keuken open vanaf 17:00

De Zomer staat voor de deur!Zuidlaren, 31 Mei                                   

Lees verder »