Asperges in the House!

Afbeelding
Asperges in the House!
Zuidlaren, 16 Mei                                       #435

Beste liefhebber,

En dan is het alweer bijna Pinksteren! Een heerlijk lang weekend voor de boeg! Mocht u niet weggaan, kunt u in Grand Café Zuidlaren vanaf Vrijdag 17 mei genieten van:
Het “witte goud” oftewel asperges geserveerd met beenham of zalm, een gekookt eitje, krielaardappelen en hollandaisesaus. Overheerlijk en SUPERGEZOND!  Dat wordt smullen!
Zondag kunt een onvervalst middagje blues verwachten, want dan staat de ‘Hans van Lier Band’ hier op de planken. 
Maandag 20 Mei zijn wij een dagje gesloten, maar vanaf woensdag 22 Mei staan wij graag weer helemaal voor u klaar!

BORRELEN/ DINER/ BORRELEN
We zijn 6 dagen in de week geopend vanaf 15.00 uur. (Op dinsdag gesloten)
U bent van harte welkom voor een kop koffie, een High Wine, High Beer een stevige borrel of een heerlijk diner. 


LIVE VRIJDAG/ZATERDAG@GRANDCAFEZUIDLAREN:Vrijdag 24 mei: Daves

LIVE ZONDAG@GRANDCAFEZUIDLAREN Zondag 19 mei: Hans van Lier Band
Zondag 26 mei: SoulDeep
Zondag 2 juni: Blond & Blue
Zondag 9 juni: Vieux
Zondag 16 juni: QuickSilver Radicals
Zondag 23 juni: Williamstown. Inc
Zondag 30 juni: G-Town Funk!

AGENDA ALGEMEEN
Vrijdag 17 mei: Bier en Bitterballen
Woensdag 5 juni: Women Only
Vrijdag 14 juni: PubQuiz
Zondag 16 juni: Verlate Pinksterrally

Wij wensen iedereen een fijn Pinksterweekend en tot snel!

Team Grand Café Zuidlaren
  
Vrijdag 17 mei: Bier en Bitterballen!


Vrijdag 17 mei: 
is er weer een editie van Bier en Bitterballen!
Vanaf 17,00 uur sluiten we de week gezellig af met een Vrijdagmiddagborrel in de PUB van Grand Café Zuidlaren.
De bitterballen worden aangeboden en de drankjes zijn voor eigen rekening.
Vorige keren kwamen er veel mensen op af, dus zorg dat je erbij bent en neem je vrienden mee! Iedereen is welkom!

Bier en Bitterballen van 17.00 – 20.00 uur

Zondag 19 mei: Hans van Lier Band


De Hans van Lier-Band in de huidige bezetting bestaat alweer zo’n 2,5 jaar. De band treedt regelmatig op en raakt meer- en meer ingespeeld. Naast van Lier zelf is een centrale rol weggelegd voor zangeres Marjon van Dijk. Bennie Timmer (gitaar), Lou Leeuw (bas) en Harrie Groenewold (drums) maken het gezelschap compleet. Hans van Lier (63) zit al heel wat jaren in ‘the blues’ en heeft tal van CD’s en opnamen op zijn naam staan. Van Lier en Timmer speelden in diverse bezettingen vaker samen in o.a. De Hans van Lier Bluesband, Gina’s Band of Blues, Billy and the Bluesdemons en (Hans van Lier and the) Sidekicks. Met Lou Leeuw en Harrie Groenewold vormde hij zo’n 20 jaar geleden al in ‘The Rockaways’. Kortom, de bandleden kennen elkaar door-en door en van de huidige Hans van Lier-Band kunt u naast eigen werk, met hier- en daar een cover, dan ook een onvervalst middagje blues verwachten…Aanvang 16.00 uur. Entree is €6,- Iedereen is welkom op deze mooie Pinksterdag! Reserveren kan via onderstaande link: 
https://grandcafezuidlaren.nl/agenda/zondag-19-mei-hans-van-lier-band/

Vrijdag 24 mei: DAVES


Vrijdagavond, DAVES in the House!!
DAVES is David Bowie, Talking Heads, Simple Minds, Duran Duran en meer. Na Muskee, Fandango, Fox the Fox en Crocodile Smile zijn ze, zo helemaal klaar voor het echte werk. DAVES: Met jeugdig enthousiasme brengen de 7 jonge mannen van weleer de eighties weer tot leven. Laat u meevoeren op de wolken van hoop, valse herinnerringen en nostalgie.
“Put on your dancing shoes and dance the blues!!”
Aanvang: 21.00 uur. Entree: € 10,-  Iedereen is welkom! Reserveren kan via onderstaande link: 
https://grandcafezuidlaren.nl/agenda/vrijdag-24-mei-daves/
 
Zondag 26 mei: SoulDeep


SoulDeep, een bruisende Top 2000 allround coverband waarbij je wel MOET dansen! 
Zang: Monique Vogel
Zang: Carolina Vogel
Toetsen: Huibjan Bok
Gitaar: Richard Corman
Basgitaar: Marc Roelaarts
Drums: Stefan Kroes 
Hits van toen en nu komen voorbij zoals Michael Jackson, Chic, Funk Kensington, Pink, Nederpop, Madcon, Justin Timberlake, Bruno Mars, Robbie Williams en nog vele anderen. Haal uw dansschoenen maar weer uit de kast, dat wordt genieten! Aanvang:16.00  uur. Entree: €6,-  Iedereen is welkom! Reserveren kan via onderstaande link: 
https://grandcafezuidlaren.nl/agenda/zondag-26-mei-souldeep/

Zondag 2 juni: Blond & Blue


Blond & Blue is een dynamische bluesband uit Groningen. 
Sinds de oprichting in november 2021 heeft de band al duidelijk laten zien wat zij in huis hebben: Meer dan 50 succesvolle optredens op podia zoals het bluesfestival in Grolloo en het vermaarde Page Festival in Stadskanaal, de Asser Bluesdagen en de Blues Tour Groningen. 
Blond & Blue onderscheid zich door een divers repertoire van unieke nummers van bijvoorbeeld de Tedeschi Trucks Band, Rory Gallagher, Cuby + Blizzards Jimi Hendrix Red Devils en nog veel meer! 
Een middag vol passie, blues en beleving. 
De unieke dijk van een stem van de front- diva vormt één geheel met het opzwepende ritme van de band, die bestaat uit een mix van fantastische instrumentalisten die hun sporen allemaal reeds hebben verdiend. Blues with a feeling! Aanvang: 16.00 uur. Entree: €6,- Iedereen is welkom! Reserveren kan via onderstaande link:
https://grandcafezuidlaren.nl/agenda/zondag-2-juni-blond-blue/

Zondag 9 juni: Vieux


Vieux: Heaven must be missing some angels! Vieux is disco, dansen en vooral plezier! Vieux is in 2013 opgericht en met z’n achten hebben we ruim 400 jaar ervaring: samen dus best wel Vieux! Het jaren 70 en 80 discorepertoire komt kolkend en stomend voorbij. Le Freak, Rock me baby, You to Me Are Everything of Celebration. Allemaal klassiekers. Aanvang: 16.00 uur. Entree: € 6,- Reserveren kan via onderstaande link:
https://grandcafezuidlaren.nl/agenda/zondag-9-juni-vieux/

Zondag 16 juni: Quicksilver Radicals


Quicksilver Radicals is een Molukse band die tijdens een feestje spontaan is ontstaan.
De band bevat ruim ervaren muzikanten en een frontvrouw met een behoorlijke staat van dienst in de wereld van entertainment, glamour en glitter.
De powerfull woman Tamara wordt hierin bijgestaan door 4 muzikanten die de ritmiek en muziek als 2e natuur in de genen hebben.
Met een mix van plezier, gezelligheid en de groovy en swingende muziek van deze groep zal het u absoluut niet weerhouden om een dansje te wagen zodat u optimaal van deze band kan genieten.
Hun repertoire bevat vele hits uit de 60’er, 70’er en 80’er jaren. Maar uiteraard wordt deze lijst bijtijds met recente composities uitgebreid zodat u met de huidige vibes een soort verjongingskuur ondergaat. De bezetting van de band:
Tamara Heijnis – Lead Vocal, George Sopacua – Guitar, Backing Vocal, Bram Bernard – Bass, Backing Vocal, Jack Siahaya – Drums, Backing Vocal, Louis Sahetapy – Keys, Backing Vocal

Zondag 16 juni: Verlate Pinksterrally!


Zondag 16 juni is de Verlate Pinksterrally, een Autorally Puzzelrit! Samen met uw partner, familie of vrienden èn eigen auto bent u van harte welkom om deel te nemen aan de route door de omgeving van Drenthe en Groningen. De rit gaat niet op snelheid maar op nauwkeurigheid, waardoor er genoeg tijd is om van de omgeving te genieten en de opdrachten en puzzels op te lossen. De rally is uitgeschreven door Nol & Jannet de Grooth waarvoor alvast weer onze hartelijke dank! Na afloop van de rally (rond een uur of 16 ) is het tijd voor een borreltje en live muziek.
Vanaf 11.30 uur is de inschrijving en om 12 uur is de start. De inschrijving kost 10 euro en daarvoor ontvangt u een rallyschildje voor op uw auto. U kunt zich aanmelden via de email: reserveren@grandcafezuidlaren.nl, telefonisch 050 4096460 of aan de bar.
 
Zondag 23 juni: Williamstown Inc.


Williamstown Inc. timmert al sinds de oprichting in 2011 aan de weg en is in de loop der jaren een paar keer van samenstelling veranderd.  De bandleden komen uit Friesland en Groningen (no problem!). 
Op het podium staan vijf zeer ervaren muzikanten, die met enthousiasme en energie hun repertoire laten horen. Hun optredens bestaan uit mooie blues/rock covers van o.a. Stevie Ray Vaughan, Joe Bonamassa, Walter Trout en ZZ Top. Maar ook minder bekende, maar zeer boeiende, blues/rocknummers komen langs. Met veel plezier zullen zij op 23 juni in Grand Café Zuidlaren aantreden. Het doel is om het publiek een fijne tijd te laten beleven. Pas dan vinden zij hun missie geslaagd. 
Op de foto van links naar rechts: Harrie Hut (bas), Kees Mulder (sologitaar), Johan Boxem (drums), Frank Hoiting (toetsen) en Erik Thedinga (zang en mondharp). 
Aanvang: 16.00 uur. Entree €6,-

Zondag 30 juni: G-Town Funk!


🎶 Kom genieten van G-town Funk!
Ben je klaar om je muzikale horizon te verbreden? Maak je dan klaar voor een onvergetelijke reis met G-town Funk! Een mooie mix van talent, passie en pure funk uit Groningen! Verfrissend en vol energie, nemen de ervaren muzikanten je mee op een muzikale reis als geen ander! Reggie van den Steen op gitaar, Jorma Alkema op bas, Marcel Jasper op drums, Peter Kooi op keyboards en Henk Brugge als vocalist verzorgen een optreden dat zowel vertrouwd als verfrissend is. Van Paulo Mendonca tot Prince, van The Frog tot David Bowie en Level 42, G-town Funk speelt deze  en andere heerlijke klassiekers! Verwacht geen standaard repertoire! G-town Funk brengt een selectie van net even andere nummers, die je zeker zullen verrassen, zo zorgt G-Town Funk voor een onderscheidende muzikale ervaring voor publiek.🎶 Aanvang: 16.00 uur Entree: € 6,- 
Deel:

binnenkort

Grand Café Zuidlaren
De Millystraat 8
9471 AH  Zuidlaren
050 409 6460 
info@grandcafezuidlaren.nl

Dagelijks geopend

Maandag: 15:00* tot 23:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 15:00* tot 23:00
Donderdag: 15:00* tot 23:00
Vrijdag: 15:00 tot 23:00
Zaterdag: 15:00 tot 23:00
Zondag: 15:00 tot 23:00
 
* = keuken open vanaf 17:00

De Zomer staat voor de deur!Zuidlaren, 31 Mei                                   

Lees verder »