Kom jij ook naar onze bierproeverij in Drenthe?

Kom bier proeven in ons grand café in Zuidlaren! Een bierproeverij op locatie is een leuke en ontspannen activiteit voor bijvoorbeeld een teamuitje of met je vrienden. Beleef een gezellige avond onder het genot van prachtige speciaalbieren en bijpassende borrelhapjes.

Wij hebben verscheidene bier arrangementen, er dus altijd een speciaalbier proeverij die bij je past. Onze speciaalbieren worden persoonlijk door ons geselecteerd. Hierdoor zorgen we ervoor dat al onze speciaalbiertjes altijd van topkwaliteit zijn!

Dit allemaal voor maar €22,50 per persoon!

Bierproeverij in Drenthe

Hoe zit een bierproeverij eruit?

Aan het begin van onze bierproeverij krijg je eerst uitleg over de juiste manier van bier proeven. In plaats van alleen bier drinken leer je speciaal bier op een hele andere manier beleven. Bier bekijken, ruiken, proeven en uiteindelijk beoordelen. Daarnaast worden er bijpassende hapjes geserveerd.

Door de speciaal bieren niet alleen te drinken maar echt te beleven, merk je dat er veel meer achter bier zit dan je denkt. Je beleeft op deze manier5 verschillende speciaalbiertjes. Bij elk speciaal bier krijg je er een kleine uitleg over. Doordat je er meerdere proeft, worden de subtiliteiten en verschillen van de speciaalbiertjes duidelijk.

Kosten bierproeverij in Drenthe

De kosten voor onze bierproeverij zijn €22,50 per persoon. Hiervoor krijg je 5 speciaalbiertjes met bijpassende hapjes.

binnenkort

Grand Café Zuidlaren
De Millystraat 8
9471 AH  Zuidlaren
050 409 6460 
info@grandcafezuidlaren.nl

Dagelijks geopend

Maandag: 15:00* tot 23:00
Dinsdag: 15:00* tot 23:00
Woensdag: 15:00* tot 23:00
Donderdag: 15:00* tot 23:00
Vrijdag: 14:00 tot 23:00
Zaterdag: 14:00 tot 23:00
Zondag: 14:00 tot 23:00
 
* = keuken open vanaf 16:00

Lang weekend

Beste liefhebber, Vroem..vrooeemmm… Aanstaande zondag is weer een Pinksterrally, een autorally puzzelrit. Samen met uw partner, familie of vrienden èn eigen auto bent u van harte welkom

Lees verder »

Jazz

Beste liefhebber, Afgelopen woensdagavond een spetterende salsa avond bij de Women Only. Dansleraar Machiel de Vries en de dames hadden het flink op de heupen! Volgende

Lees verder »