Afhaal,- en bezorgservice

Dagelijks tussen 16 en 20 uur bieden we een afhaal,- of bezorgservice aan voor inwoners van Zuidlaren en omgeving (tot een straal van ongeveer 6 kilometer).

We hebben de volgende keuzes kant-en-klaar te bestellen:

– Saté (varkenshaas)
– Spareribs
– Broodje Hamburger

– Pulled Chicken
– Fish & Chips
– Gamba’s (8 stuks in knoflookolie gebakken)
– Gehaktbal
– Vegetarische loempia

Alle Pubfood gerechten worden geleverd met frisse sla en gebakken aardappelen of frites voor 12,50 euro p.p. Tevens kunnen we uiteraard ook gekoelde dranken meeleveren. Alle dranken uit ons assortiment fris maar ook flessen wijn of bier.

SALADES

U kunt ook voor 12,50 p.p. een heerlijke royaal gevulde maaltijdsalade bestellen met keuze uit gerookte kip of, gerookte zalm of geitenkaas en met een broodje of een portie frites.

BORRELBOX

Het borrelmoment is misschien wel het fijnste moment van de dag. Laat de avond goed beginnen. Dat doe je met de Borrelbox. De Borrelbox (v.a. 2 personen) is gevuld met een bakje olijven, oude kaas en fenegriek kaas, sweet peppadew, een puntje brie, Italiaanse en Spaanse droge worst, luxe notenmix en een ciabatta met hummus en pesto en kost 8 euro per persoon. We bezorgen de borrelbox op een smaen te bepalen tijdstip tussen 15 en 18 uur. Komt dat niet uit? Dan kunt u de borrelbox uiteraard ook zelf ophalen.

HIGH BEER BAG
Geef je vader dit jaar een High Beer bag cadeau en geniet samen met hem van een verrassende bierproeverij. In de High Beer Bag zitten 4 flesjes speciaal bier van La Trappe (1xWit, 1xBlond, 1xTripel en 1xQuadruppel) met ‘n droge worst en een stuk kaas voor 17,50 euro. We kunnen de High Beer bag op zondag 21 juni vanaf 14 uur bezorgen maar afhalen kan uiteraard ook. Het pakket is te bestellen via tel 050 4096460. 

Hoe werkt het?

Wilt u gebruik maken van onze afhaal,- of bezorgdienst dan kunt u ons vanaf 14 uur bellen op telefoonnummer 050 4096460. 

We kunnen dan met u overleggen of uw bestelling nog gemaakt kan worden i.v.m. voorraad, wanneer uw bestelling klaar is of u kiest voor halen of brengen en wat dan de kosten zijn.
Kiest u voor brengen: Voor bestellingen < € 20,00 rekenen we € 2,50 bezorgkosten en sturen we u via whatapp een betaalverzoek.
Kiest u voor ophalen : kunt u gewoon – vooralsnog – via de voordeur uw bestelling halen en betalen via de pin

Grand Café Zuidlaren
De Millystraat 8
9471 AH  Zuidlaren
050 409 6460 
info@grandcafezuidlaren.nl

Dagelijks geopend

Maandag: 11:00 tot sluit
Dinsdag: 11:00 tot sluit
Woensdag: 11:00 tot sluit
Donderdag: 11:00 tot sluit
Vrijdag: 11:00 tot sluit
Zaterdag: 11:00 tot sluit
Zondag: 11:00 tot sluit