Muzikale Verwennerij


Afbeelding
Muzikale Verwennerij
Zuidlaren,  30  november  2023                                               #413


Beste liefhebber,

We naderen alweer het einde van 2023…En kunnen terugkijken, wat is er allemaal gebeurd het afgelopen jaar? Wat hebben we allemaal meegemaakt en beleefd? Bezinning in wat is geweest en vooral vooruit kijken naar wat nog komen gaat. In ieder geval veel leuke activiteiten hier in Grand Café Zuidlaren! Aankomend weekend kunnen we dan ook genieten van Pure Muzikale Verwennerij!

BORRELEN/ DINER/ BORRELENWe zijn de hele week [7 dagen]  geopend vanaf 15.00 uur. 
U bent van harte welkom voor een kop koffie, een High Wine, High Beer een stevige borrel of een heerlijk diner. 

LIVE@GRANDCAFEZUIDLAREN Zaterdag 2 december: Bluesband Skinny Linny (try out)
Zondag 3 december:   Williamstown Inc.
Zondag 10 december: Cat Fever Band
Zondag 17 december: Soul Vibration
Zondag 7 januari: Roots’ 66

AGENDA ALGEMEEN
Woensdag 6 december: Women Only
Vrijdag 8 december: PubQuiz!

Wij wensen iedereen een fijn weekend en tot snel!

Team Grand Café Zuidlaren
  
Zaterdag 2 december: Skinny Linny

De band Skinny Linny is een recent opgestarte stevige Blues band met ervaren muzikanten.
Allen hebben naast hun side projecten vooral een voorliefde voor de Blues. De band speelt nummers van o.a. Joe Bonamassa, Beth Hart, Bonnie Rait, Tedeschi Trucks band en vele anderen. Met Skinny Linny haal je een spetterende Bluesband in huis die een breed publiek zal aanspreken. De band bestaat uit: Linda Epema – zang, Peter Kooi – toetsen, Lex Kleyn – gitaar, Marcel Derix – bass en Ron Komduur – drums. Aanvang: 20.30 uur. Entree: € 5,-
Zondag 3 december: Williamstown Inc.


Williamstown Inc. timmert al sinds de oprichting in 2011 aan de weg en is in de loop der jaren een paar keer van samenstelling veranderd.  De bandleden komen uit Friesland en Groningen (no problem!). 
Op het podium staan vijf zeer ervaren muzikanten, die met enthousiasme en energie hun repertoire laten horen. Hun optredens bestaan uit mooie blues/rock covers van o.a. Stevie Ray Vaughan, Joe Bonamassa, Walter Trout en ZZ Top. Maar ook minder bekende, maar zeer boeiende, blues/rocknummers komen langs. Met veel plezier zullen zij op 3 december in Grand Café Zuidlaren aantreden. Het doel is om het publiek een fijne tijd te laten beleven. Pas dan vinden zij hun missie geslaagd. 
Op de foto van links naar rechts: Harrie Hut (bas), Kees Mulder (sologitaar), Johan Boxem (drums), Frank Hoiting (toetsen) en Erik Thedinga (zang en mondharp). 
Aanvang: 16.00 uur. Entree €6,-
Woensdag 6 december: Women-Only (kleding) Ruilbeurs. Thema: FEESTELIJK!


Een ieder neemt 5 tot 10 items mee. Zoals: Top, Blouse, Jurk, Broek, Sjaal, Tas, Sieraden, Schoenen, Kerstaccesoires. De spelregels worden op de avond zelf uitgelegd. We verwachten dat alles heel en schoon een tweede ronde verdienen. Wij stellen voor kleding wat niet geruild wordt beschikbaar te stellen aan kledingbank Maxima. 
Dit wordt een feest! Alle vrouwen zijn welkom!
Aanvang 19.30 uur
Ons standpunt blijft: VRIJHEID BLIJHEID!

Vrijdag 8 december: PubQuiz


De laatste Pubquiz van het jaar staat alweer voor de deur. Dit is je kans om samen met je team als Winnaar het jaar af te sluiten! De vorige quiz was weer een groot succes. Het was een gezellige, soms hevige strijd tussen de 11 teams. Het spande erom, maar uiteindelijk is Team; IKC er toch met de winst vandoor gegaan. Nogmaals Van Harte Gefeliciteerd!!
 
Geef je dus snel op voor de leukste PubQuiz van Zuidlaren! op Vrijdag 8 december,  Het succes als team hangt samen met het aantal deelnemers. Speel met uw team mee en Crazy Events maakt er voor u weer een spectaculaire avond van. Vorm een team van max. 6 personen, verzin een leuke teamnaam en geef u op via reserveren@grandcafezuidlaren.nl 
Inloop: 20.00 uur. Aanvang: 20.30 uur. Entree: €6,- VOL= VOL!
Zondag 10 december: Cat Fever Band

Een zestal gelouterde muzikanten, die inmiddels al meer dan 10 jaar met veel plezier en energie samen de blues spelen. Hoewel, blues? Ja, toch wel. Maar dan op een erg toegankelijke, swingende wijze, groovy, zoals de mannen het zelf duiden. Cat Fever Band laat zich niet alleen graag inspireren door traditionele blueshelden als Taj Mahal, Freddy King, Muddy Waters, Keb Mo en vele andere, maar ook door grootheden als The Allman Brothers, Joe Cocker, en de Tedeschi Trucks Band; artiesten die de blues graag voorzien van een lekker vleugje soul, rock en funk. Ook eigen nummers hebben een mooie plek gekregen in de set list. De backbone van de band, bestaand uit bassist Michiel Boerman en drummer Joop de Haan, legt de basis voor de specifieke groove van Cat Fever Band. Veel ruimte in de nummers wordt gereserveerd voor prachtig solowerk van Rolf Smook op tenorsax, Harry Geerdink op lead gitaar, John Klad op de bluesharp en Klaas de Haan op zijn geliefde Hammond. De slow blues wordt zeker ook niet geschuwd, een kolfje naar de hand van frontman John Klad.  Aanvang: 16 uur. Entree: € 6,- 
Zondag 17 december: Soul Vibration

Onder het motto “keep the soul alive” richtte Henk Haak in 2014 de band SOULVIBRATION op. Er staat nu een mooi opgetuigde band op het podium die overal kan rekenen op enthousiaste reacties. Met een maar liefst 12 koppige soulformatie waaronder 4 zangeressen onder leiding van leadzangeres Roxana Verboekend gebeurt er iets waarin je wordt meegezogen in lekkere swinging good old school soul. Muziek der herkenning voor jong en oud. Ondersteund door een 4 koppige blazerssectie onder leiding van Danielle Gombert op saxofoon-bekend van SBS6 Battle of The Bands- wordt vrijwel iedere lokatie waar ze optreden omgetoverd tot een ware soultempel! Aanvang 16.00 uur. Entree € 10,- Reserveren kan via onderstaande link.  https://shops.eventree.nl/nl/shop/32544b34-d94a-4b5d-8b08-c3b56d7cbdeb
Zondag 7 januari: Roots’ 66


Roots ’66 u mee terug naar de jaren ’60. Deze band, bestaande uit Arend Huizinga, Sip Pluim, Frits Boswijk en Jan Stuivenberg, geeft een overzicht van de muzikale ontwikkelingen en stijlen vanaf de vroege Rock & Roll, naar de Mersey Beat en via een vleugje Flower Power tot eind jaren ’60.
Roots ‘66 is opgericht in 1986 in Zuidlaren en tot op de dag van vandaag speelt en repeteert de band wekelijks met plezier. Muziek van o.a. Elvis Presley, Buddy Holly, Eddy Cochran, Carl Perkins, The Beatles, The Rolling Stones, The Byrds, The Kinks en The Searchers ontbreken zeker niet aan het repertoire. Alle nummers worden met veel energie en enthousiasme gespeeld en er kan weer lekker geswingd worden. Let’s go back to the roots… with Roots ‘66 / Back to the sixties met Roots ’66.
Aanvang: 16.00 uur. Entree € 6,-
Deel:

binnenkort

Grand Café Zuidlaren
De Millystraat 8
9471 AH  Zuidlaren
050 409 6460 
info@grandcafezuidlaren.nl

Dagelijks geopend

Maandag: 15:00* tot 23:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 15:00* tot 23:00
Donderdag: 15:00* tot 23:00
Vrijdag: 15:00 tot 23:00
Zaterdag: 15:00 tot 23:00
Zondag: 15:00 tot 23:00
 
* = keuken open vanaf 17:00