Vrijdagavond 31 augustus 2018 : No Strings Attached
Op vrijdagavond 31 augustus kunt u genieten van heerlijke muziek van No Strings Attached in de Pub. No String Attached bestaat uit Elton Joseph en Nelleke de Veen. Elton Joseph is de oprichter van Special Edition en in het noorden uitgegroeid tot een icoon die staat voor kwaliteitsmuziek. Hij heeft een eigen gitaarschool en is tevens organisator van een aantal jamsessie elders in het noorden. Hij is zowel gitarist, toetsenist als zanger en speelt verschillende jazz/funk/soul gerelateerde thema’s en werkt graag samen met speciale gastmuzikanten. Zeker de moeite waard om (weer) langs te komen. Aanvang 21.00 uur, toegang is gratis.

Zondagmiddag 2 september 2018 : Blueslines
Op zondagmiddag 2 september komt Blueslines weer spelen. Drenthe en de bluesmuziek zijn al vele jaren onlosmakelijk met elkaar verbonden. BluesLines zet deze traditie voort en speelt blues zoals blues in Drenthe hoort te klinken, no-nonsense en zonder franje, waarbij elk optreden weer een unieke belevenis is voor publiek en band. BluesLines bestaat uit Jikkina (Jikki) Holtman: zang, Wigo van der Schoot: drums, Peter Sturing: sologitaar, Hans Modderman: basgitaar, Wim Striker: slaggitaar, saxofoon en trombone, Rick Boelsma: toetsen en Ton van Laarhoven: bluesharp. Dat wordt weer genieten! Aanvang 16 uur, iedereen is welkom, de toegang is gratis.

Vrijdagavond 7 september 2018 : Ronald Nihot
Op vrijdagavond 7 september 2018 speelt de zanger gitarist Ronald Nihot vanaf 21 uur in de Pub. Een trip terug in de tijd met de beste popliedjes van alle  tijden.  Alle grote hits uit de Sixties, Seventies, Eighties, tot……nu komen voorbij. Sfeervolle muziek op een aangenaam volume, flexibel inzetbaar op iedere plek. Een greep uit het repertoire; The Beatles, Rolling Stones, Moody Blues, The Byrds, The Eagles, Billy Joel, James Taylor, CCR, Albert Hammond, U2, Supertramp, Boudewijn de Groot etc. Liedjes om heerlijk naar te luisteren of om op te dansen. Dat wordt dus weer genieten . Iedereen is welkom, de toegang is gratis. Aanvang 21 uur.

Zondagmiddag 9 september 2018 : Rock Request Show
Op zondagmiddag 9 september 2018 komt The Rock Request Show spelen bij Grand Café Zuidlaren. Dit duo bestaat uit Bart Schwertmann (zanger/gitarist bij Kayak) en Arjan VanderLinde. Virtuoos gitaarspel en prachtige samenzang. De grootste hits uit de rockgeschiedenis op verzoek in een unplugged jasje’. Dat wordt genieten en swingen! Aanvang 16 uur, iedereen is welkom de toegang is gratis

Zondagmiddag 16 september 2018 : Kevin Bos
Op zondagmiddag 16 september 2018 komt singer/songwriter Kevin Bos spelen in de Pub van Grand Café Zuidlaren. Kevin laat zich beïnvloeden door muziek uit de jaren ’60, ’70, ’80. Met muzikale invloeden van o.a. Van Morrisons GLORIA tot Jailhouse Rock van Elvis,  Led Zeppelin, Creedence Clearwater Revival en ook Kings of Leon, weet hij menig publiek aan het dansen te krijgen.  Met zijn glasheldere stem en z’n ritmisch en interessant gitaarspel is het een genot voor oog en oor om hem bezig te zien. Trek uw dansschoenen aan en kom genieten van deze swingende singer/songwriter.  Aanvang vanaf 16 uur. Iedereen is welkom, de toegang is gratis.

Zondagmiddag 23 september 2018 : Ronald Nihot
Op zondagmiddag 23 september 2018 speelt de zanger gitarist Ronald Nihot vanaf 21 uur in de Pub. Een trip terug in de tijd met de beste popliedjes van alle  tijden.  Alle grote hits uit de Sixties, Seventies, Eighties, tot……nu komen voorbij. Sfeervolle muziek op een aangenaam volume, flexibel inzetbaar op iedere plek. Een greep uit het repertoire; The Beatles, Rolling Stones, Moody Blues, The Byrds, The Eagles, Billy Joel, James Taylor, CCR, Albert Hammond, U2, Supertramp, Boudewijn de Groot etc. Liedjes om heerlijk naar te luisteren of om op te dansen. Dat wordt dus weer genieten . Iedereen is welkom, de toegang is gratis. Aanvang 16 uur.

Zondagmorgen 30 september 2018 : Vrouwenkoor De Dames
Op zondagochtend 30 september kunnen vroege vogels komen genieten van vrouwenkoor De Dames. De Dames zijn ze druk bezig met het instuderen van een theaterprogramma voor kleinere zalen rondom het veelzijdige thema ‘vrouw’ . Kom dus zondagmorgen van 11 tot 12.30 uur genieten en neem uw vrienden en/of familie mee. Iedereen is welkom, de toegang is gratis. 

Zondagmiddag 30 september 2018 : Contradiction Groove
Op zondag 30 september 2018 komt de 7-koppige band Contradiction vooral Funk, Soul en Groove spelen. Met nummers van o.a. Chaka Khan, Incognito, Earth Wind & Fire, Laura Vane & the Vipertones, Bruno Mars en Stevie Wonder gaat Contradiction helemaal los! Contradiction bestaat uit Cynthia Klaver-Vocals, Rody Tegelaar-Bass, Mario Serra-Drums, Jelle Faber- Trumpet, Jeanette Vos-Sax, Paul d’Hont-Keys, Richard Corman- Guitar. Dus … hebt u zin in een dansje? Kom dan vooral langs. Aanvang 16 uur, de toegang is gratis.