Vrijdagavond 5 oktober : Geen livemuziek i.v.m. Bridge Drive Zuidlaardermarkt

Zondag 7 oktober 2018 : Sjoerd Elsinga
Aanstaande zondag 7 oktober 2018 speelt Sjoerd Elsinga, dè singer/songwriter van Vlieland bij Grand Café Zuidlaren. Sjoerd Elsinga maakt al vele jaren muziek op Vlieland, en af en toe ook aan de vaste wal. Zijn repertoire bestaat uit covers en eigen werk en daarbij begeleid hij zichzelf op gitaar en mondharmonica. Sjoerd speelt het meest op Vlieland, maar maakt ook graag de overtocht naar de “ vaste wal” om daar op te treden. De optredens buiten Vlieland zijn meestal op uitnodiging van Vlieland-gangers. Kom zondag genieten van deze bijzondere muzikant bij Grand Café Zuidlaren. Iedereen is van harte welkom. Aanvang 16 uur en de toegang is gratis.

Vrijdag 12 oktober 2018 : Kevin Bos in de Pub 
Aanstaande vrijdagavond 12 oktober komt singer/ songwriter Kevin Bosspelen in de Pub van Grand Café Zuidlaren. Kevin laat zich beïnvloeden door muziek uit de jaren ’60, ’70, ’80. Naast deze nummers uit het oude repertoire speelt hij tegenwoordig een groot aantal eigen composities. Trek uw dansschoenen aan en kom vrijdagavond genieten van deze swingende singer/songwriter. Aanvang vanaf 22 uur. Iedereen is welkom, de toegang is gratis.

Zaterdag 13 oktober 2018 : SoulDeep
Tijdens de “Nacht van de Zuidlaarders” – zaterdagavond 13 oktober 2018 – speelt de bruisende Top 2000 allround coverband SoulDeep bij Grand Café Zuidlaren. Muziek waarbij u wel MOET dansen! SoulDeep bestaat uit twee zangeressen (Carolina en Monique), Huib Jan op toetsen, Stefan, drums, Richard gitaaren Marcel op de bas. Hits van toen en nu komen voorbij. Haal uw dansschoenen maar weer uit de kast, dat wordt genieten. Aanvang 22 uur, toegang is gratis.

Zondag 14 oktober 2018 : D-wire
Op zondagmiddag 14 oktober 2018 treedt D-wire op bij Grand Café Zuidlaren. D-wire is een band die zijn oorsprong/roots heeft in Zuidlaren en inmiddels al meer dan 30 jaar bestaat. De band bestaat uit Harry Jelijs (leadzang/gitaar), Barbara Jelijs (zang/gitaar), Henk Hasper(drum/zang), Roel Weitering (basgitaar) en Wietse de Jonge(sologitaar). D-wire speelt o.a. stevige rock, (pittige) country maar ook ballads. Dat wordt weer genieten zondagmiddag. Aanvang 16 uur. Iedereen is welkom, de toegang is gratis.

Maandag 15 oktober 2018 : Soul Vibration

Tijdens de Zuidlaarder Nacht komt de 10-koppige band Soul Vibrationspelen bij Grand Café Zuidlaren. Soul Vibration speelt voornamelijk swingende en spetterende soul uit de jaren 60/70. De line up bestaat uit 3 groovy zangeressen, gitarist, toetsenist, blazers- & ritmesectie. Supergarantie voor een swingende middag dus laat uw dikke trui maar thuis. Aanvang 22 uur. Iedereen is welkom, de toegang is gratis.

Dinsdag 16 oktober 2018 : Ronald Nihot
Tijdens de Zuidlaardermarkt, dinsdag 16 oktober 2018, treedt de zanger gitarist Ronald Nihot op vanaf 14 uur bij Grand Café Zuidlaren. Een trip terug in de tijd met de beste popliedjes van alle tijden. Alle grote hits uit de Sixties, Seventies, Eighties, tot……nu komen voorbij. Dat wordt dus weer genieten bij Grand Café Zuidlaren. Iedereen is welkom, de toegang is gratis.

Vrijdag 19 oktober 2018 : Wine and Roses
Wine and Roses komt op vrijdagavond 19 oktober 2018 spelen in de Pub. Wine and Roses is een muzikaal duo uit Groningen. Zij brengen een gevarieerd repertoire van mooie covers, country en een vleugje Zuid-Amerikaans…..Dat wordt genieten. Aanvang 22 uur, de toegang is gratis

Zondag 21 oktober 2018 : Theater Pannenkoek
Op zondagmorgen 21 oktober 2018 komt Kindertheater Pannenkoek een voorstelling geven voor kinderen van 2 – 7 jaar.. Theater Pannenkoek speelt een interactieve, muzikale griezelverjaardags voorstelling over het overwinnen van angsten. Met twee zusjes, Sjimmy het Ratje, de kabelbaan, een vleermuis, taart, oom Harrie’s jas, en een zoektocht.. Wees zeker van een plekje en reserveer uw kaartjes a 5 euro via theaterpannenkoek@gmail.com. Aanvang 11 uur.

Zondag 21 oktober 2018 : Lourens Leeuw
Op zondagmiddag 21 oktober 2018 speelt Lourens Leeuw bij Grand Café Zuidlaren. Lourens Leeuw is een levende legende en een muzikant die nauwelijks nog een aankondiging nodig heeft. Hij stond in 1967 in het voorprogramma van de Rolling Stones en op het podium van Pinkpop. Maakte muziek met Herman Brood, Nina Hagen en Cuby & The Blizzards. Lourens komt zondagmiddag samen met drummer Harrie Groenewold een swingende middga maken in Grand Café Zuidlaren.  Iedereen is welkom, de toegang is gratis. Aanvang 16 uur.