Vrijdag 3 augustus 2018 : Hiske Oosterwijk & Igor Demydczuk
Aanstaande vrijdagavond komt het duo Hiske Oosterwijk (zang) en Igor Demydczuk (toetsen) spelen in de Pub van Grand Cafe Zuidlaren. Hiske Oosterwijk studeerde af aan het Prins Claus Conservatorium. Ze liet al van zich horen tijdens tientallen concerten op podia en festivals in Nederland, maar ook over de grens. Ze toerde  daarnaast in Rusland, Italië, Brazilië, Duitsland en door Azië. Hiske zingt, componeert en schrijft teksten. Meestal in het Engels, maar ook in het Frans en wel zo goed dat ze winnares is van het Concours de la Chanson Alliance Française 2017. Dat wordt genieten vrijdagavond. Aanvang 21 uur, de toegang is gratis.

Zondag 5 augustus 2018 ; SoulDeep
Op zondagmiddag 5 augustus komt een bruisende Top 2000 allround coverband SoulDeep spelen waarbij u wel MOET dansen! SoulDeep bestaat uit twee zangeressen (Carolina en Monique), Huib Jan op toetsen, Stefan, drums, Richard gitaaren Marcel op de bas. Hits van toen en nu komen voorbij zoals Michael Jackson, Chic, Funk Kensington, Pink, Nederpop, Madcon, Justin Timberlake, Top 2000, Bruno Mars, Robbie Williams en nog vele anderen. Trek uw dansschoenen maar weer uit de kast, dat wordt genieten. Aanvang 16 uur, toegang is gratis.

Vrijdag 10 augustus 2018 : Big Easy
Op vrijdagavond 10 augustus 2018 komt Big Easy spelen in de Pub. Big Easy bestaat uit zangeres Sabrina Dunning en Harold Stap, gitaar en zang. Big Easy brengt op smaakvolle wijze en met een eigen twist  covers van o.a. Ilse de Lange, Janis Joplin, Adèle en vele anderen. Dat wordt vrijdagavond gegarandeerd meezingen met bekende top 40 muziek. Aanvang 21 uur, iedereen is welkom, de toegang is gratis.

Zondag 12 augustus 2018 : Out of tha box
Op zondagmiddag 12 augustus 2018 komt Out Of Tha Box vanaf 16 uur spelen bij Grand Café Zuidlaren. Out of tha Box bestaat uit  Jordy Wolthuis en Larissa Wolthuis (broer en zus). Out of tha Box is funky, creative, fresh, relaxed, fun music uit Groningen. Het repertoire bevat o.a. nummers van: Will and the People, Ed Sheeran, The Beach Boys, Prince, Michael Jackson enz. Tijdens de nummers maken Jordy en Larissa Wolthuis gebruik van o.a. een melodica, een tamboerijn, shakers en natuurlijk een gitaar en hun eigen stemmen. Dat wordt genieten! Aanvang 16 uur, iedereen is welkom, de toegang is gratis

Vrijdag 17 augustus 2018 : Kevin Bos
Op vrijdagavond 17 augustus 2018 komt singer/songwriter Kevin Bos spelen in de Pub van Grand Café Zuidlaren. Kevin laat zich beïnvloeden door muziek uit de jaren ’60, ’70, ’80. Met muzikale invloeden van o.a. Van Morrisons GLORIA tot Jailhouse Rock van Elvis,  Led Zeppelin, Creedence Clearwater Revival en ook Kings of Leon, weet hij menig publiek aan het dansen te krijgen.  Naast deze nummers uit het oude repertoire speelt hij tegenwoordig een groot aantal eigen composities. Op het podium is Kevin in z’n element. Met zijn glasheldere stem en z’n ritmisch en interessant gitaarspel is het een genot voor oog en oor om hem bezig te zien. Trek uw dansschoenen aan en kom vrijdagavond genieten van deze swingende singer/songwriter.  Aanvang vanaf 21 uur. Iedereen is welkom, de toegang is gratis.

Zondag 19 augustus 2018 : The Getaway

Op zondagmiddag 19 augustus komt de band The Getaway spelen. The Getaway is een akoestische pop band en speelt muziek uit de jaren 60 tot en met nu.

The Getaway bestaat uit slaggitarist en zang Martin Hummel, slaggitarist en zang Jan Schuur, bassist Reint Lesschen, drummer Benno de Laat en zangeres Gerda Hoving. Alle vijf de vijftig gepasseerd en ervaren muzikanten. Dat wordt weer een gezellige zondagmiddag. Iedereen is welkom, de toegang is gratis. Aanvang 16 uur.

Vrijdag 24 augustus 2018 : Out of tha box
Op vrijdagavond 24 augustus 2018 komt Out Of Tha Box vanaf 16 uur spelen bij Grand Café Zuidlaren. Out of tha Box bestaat uit  Jordy Wolthuis en Larissa Wolthuis (broer en zus). Out of tha Box is funky, creative, fresh, relaxed, fun music uit Groningen. Het repertoire bevat o.a. nummers van: Will and the People, Ed Sheeran, The Beach Boys, Prince, Michael Jackson enz. Tijdens de nummers maken Jordy en Larissa Wolthuis gebruik van o.a. een melodica, een tamboerijn, shakers en natuurlijk een gitaar en hun eigen stemmen. Dat wordt genieten! Aanvang 21 uur, iedereen is welkom, de toegang is gratis

Zondag 26 augustus 2018 : The Caribbean Fiesta band
Op zondagmiddag knallen we de zomerse maand augustus uit met een spetterende Caribbean Fiesta party. De Caribian Fiesta Band komt spelen en Tante Greet komt langs met een overheerlijk Indonesisch warm/koud buffet en wij hebben dan via Bacardi Nederland de allerlekkerste cocktails voor u in de aanbieding. Dus kom vooral in stijl en swing mee met de Caribian Fiesta Band. Iedereen is welkom, de toegang is gratis. Aanvang 16 uur.