Zondag 14 januari 2018 : Sjoerd Elsinga
Op zondag 14 januari 2018 speelt Sjoerd Elsinga, dè singer/songwriter van Vlieland bij Grand Café Zuidlaren. Sjoerd Elsinga maakt al vele jaren muziek op Vlieland, en af en toe ook aan de vaste wal. Hij is begonnen bij het kampvuur op het campingstrand, maar maakte al snel de stap naar kroegen, hotels en soms het terras. Zijn repertoire bestaat uit covers en eigen werk en daarbij begeleid hij zichzelf op gitaar en mondharmonica. Muziek maken,  daar gaat het om en dan met veel energie en enthousiasme. Sjoerd heeft een breed repertoire dat varieert van ballads tot blues, zowel Engels- als Nederlandstalig, zeg maar van Neil Young tot Stef Bos. Kom zondag genieten van deze bijzondere muzikant bij Grand Café Zuidlaren. Iedereen is van harte welkom. Aanvang 16.00 uur en de toegang is gratis.

Vrijdag 19 januari 2018 : Marco Breemhaar en Daniel Drost
Op vrijdag 19 januari 2018 komt het muzikale duo Marco Breemhaar en Daniel Drost optreden in “The Pub” en daarmee openen ze tevens een oneindige reeks van live muziek op vrijdagavond. U kunt dan – net zoals u bent gewend op zondagmiddag – elke vrijdag avond komen genieten van live muziek. Elke vrijdagavond in “The Pub” vanaf 21 uur. U bent van harte welkom, de toegang is altijd gratis.

Zondag 21 januari 2018 : Ed Baker & The Boogie Machine
Op zondag 21 januari 2018 komt Ed Baker and the Boogie Machine spelen. Ed Baker and the Boogie Machine bezit het authentieke geluid van de swing-bands uit de jaren 50 van de vorige eeuw. Aangevoerd door Mr. Ed Baker, hèt aankomende blues-zangtalent van Nederland. De Boogie Machine bestaat uit routiniers waaronder Boogie Woogiepianist Martienes de Wit. De muzikaliteit van deze heren en de interactie onderling zorgt voor een hoge dosis improvisatie op het raakvlak van Blues, Jazz en Swing. Een optreden van Ed Baker and the Boogie Machine staat garant voor een middag swingen op opzwepende muziek from the fifties. Aanvang 16 uur, de toegang is gratis.

Vrijdag 26 januari 2018 : Kevin Bos
Op vrijdag 26 januari 2018 komt singer/songwriter Kevin Bos een vrijdagavond optreden verzorgen in “The Pub”. Met muzikale invloeden van o.a. Van Morrisons GLORIA tot Jailhouse Rock van Elvis,  Led Zeppelin, Creedence Clearwater Revival en ook Kings of Leon, weet hij menig publiek aan het dansen te krijgen.  Trek je dansschoenen aan en kom vrijdagavond genieten van deze swingende singer/songwriter. Aanvang vanaf 21 uur. Iedereen is welkom, de toegang is gratis.

Zondag 28 januari 2018 : Mannen met Kleintjes
Op zondag 28 januari 2018 komt de Ukelele band  “Mannen met Kleintjes”. Mannen met Kleintjes is in 2009 opgericht door enkele ukelele fanaten uit Groningen en is inmiddels uitgegroeid tot de beste (en waarschijnlijk enige!!!) ukelele band van Nederland. Met een smakelijke mix van dampende rock, dansbare disco en herkenbare popklassiekers weten de  “Mannen met Kleintjes” met groot enthousiasme en humor van elk optreden een ware happening te maken. Deep Purple, Led Zeppelin, Golden Earring, Michael Jackson, Bob Marley… En dit alles met close harmony zang, humor en in een krap ukelele jasje. Aanvang 16 uur, toegang is gratis.