Vrijdag 2 maart 2018 : Ronald Nihot in de Pub
Aanstaande vrijdag 2 maart 2018 treedt de zanger gitarist Ronald Nihot op vanaf 21 uur in de Pub van Grand Café Zuidlaren. Een trip terug in de tijd met de beste popliedjes van alle  tijden. Een Sing-a-Long middag met JukeBox Live. Ronald Nihot heeft ruim 30 jaar ervaring. Elk optreden is maatwerk omdat ieder publiek weer anders is. Persoonlijke wensen en verzoeknummers zijn uiteraard ook mogelijk. Alle grote hits uit de Sixties, Seventies, Eighties, tot……nu komen voorbij. Sfeervolle muziek op een aangenaam volume, flexibel inzetbaar op iedere plek. Een greep uit het repertoire ; The Beatles, Rolling Stones, Moody Blues, The Byrds, The Eagles, Billy Joel, James Taylor, CCR, Albert Hammond, U2, Supertramp, Boudewijn de Groot etc. Liedjes om heerlijk naar te luisteren of om op te dansen. Dat wordt dus weer genieten vrijdagavond bij Grand Café Zuidlaren. Iedereen is welkom, de toegang is gratis. Aanvang 21 uur.

Zondag 4 maart 2018 : The 4Horsemen
Aanstaande zondag 4 maart 2018 komt The 4Horsemen een optreden verzorgen bij Grand Café Zuidlaren. The 4Horsemen is een swingende band en publiekslieveling in tal van muziekcafe’s. Eigen werk wordt afgewisseld met zelf gearrangeerde versies van blues covers. Variërend van nummers met stevige gitaarsolo’s tot gevoelige ballads. De band staat bekend om zijn energieke en enthousiaste live optredens bij met name de grotere bluesfestivals en muziekcafés. The 4Horsemen is een in 2006 opgerichte vijf koppige bluesband uit Groningen. De band is actief in heel Nederland. Maar niet alleen dat. Zo heeft de band meerdere malen gespeeld in Duitsland, België en in de geboortestad van Rory Gallagher in Cork, (Ierland) in een speciaal aan hem gewijde music club. In het repertoire is een tribute opgenomen aan Cuby and the Blizzards. De bezetting bestaat uit Joost Karseboom (gitaar), Gertjan Blaauw (zang, tenorsax, percussie), Ronald Boxma (orgel, piano, backing vocals), Werner van Baarsen (bas, backing vocals) en Hubert van der Jeugd (drums). Tot nu toe zijn er twee cd’ s uitgebracht: Stepping Out (2010) en Lucky (2015). Dat wordt zondag weer genieten! Iedereen is welkom, de toegang is gratis. Aanvang 16 uur.

 

Vrijdagavond 9 maart 2018 : Kevin Bos
Op vrijdag 9 maart komt singer/songwriter Kevin Bos spelen in de Pub van Grand Café Zuidlaren. Kevin laat zich beïnvloeden door muziek uit de jaren ’60, ’70, ’80 en vertelt zijn eigen boodschap over persoonlijke vrijheid, geluk en de maatschappij. Met muzikale invloeden van o.a. Van Morrisons GLORIA tot Jailhouse Rock van Elvis,  Led Zeppelin, Creedence Clearwater Revival en ook Kings of Leon, weet hij menig publiek aan het dansen te krijgen. Trek je dansschoenen aan en kom vrijdagavond genieten van deze swingende singer/songwriter.  Aanvang vanaf 21 uur. Iedereen is welkom, de toegang is gratis.

Zondag 11 maart 2018 : Margaretha Kleine

Op zondag 11 maart 2018 komt de Drents-talige singer/songwriter Margaretha Kleine spelen. Margaretha speelt eigen nieuwe Drentstalige liedjes maar ook herkenbare covers vanaf de veertiger jaren tot muziek van nu. Van country-rock tot blues en pop Margaretha neemt ons mee langs mooie luisterliedjes tot het punt waar het dak geen andere keuze meer heeft dan er, vol enthousiasme, af te vliegen. Kom aanstaande zondag genieten van deze bijzondere muzikante. Aanvang 16 uur. Iedereen is welkom, de toegang is gratis.

Zondag 18 maart 2018 : Sjoerd Elsinga
Op zondag 18 maart 2018 speelt Sjoerd Elsinga, dè singer/songwriter van Vlieland . Sjoerd Elsinga maakt al vele jaren muziek op Vlieland, en af en toe ook aan de vaste wal. Zijn repertoire bestaat uit covers en eigen werk en daarbij begeleid hij zichzelf op gitaar en mondharmonica. Muziek maken,  daar gaat het om en dan met veel energie en enthousiasme. Sjoerd heeft een breed repertoire dat varieert van ballads tot blues, zowel Engels- als Nederlandstalig, zeg maar van Neil Young tot Stef Bos. Kom zondag genieten van deze bijzondere muzikant. Iedereen is van harte welkom. Aanvang 16 uur en de toegang is gratis.

Zondag 25 maart 2018 : D-Wire
Op zondag 25 maart 2018 treedt de D-Wire band op. D-Wire speelt o.a. stevige rock, (pittige) country maar ook ballads. Het repertoire van de band bestaat uit eigen nummers en ze spelen op geheel eigen wijze covers van enkele van hun muzikale helden zoals bijv. Paul McCartney en the Beatles, Eric Clapton, Bruce Springsteen etc. De band heeft in het rijke muzikale verleden nog in het voorprogramma van Grant & Forsyth en de legendarische Johnny Cash gestaan. Beslist de moeite van een reisje naar Grand Café Zuidlaren waard. Aanvang 16 uur. Iedereen is welkom, de toegang is gratis.