Vrijdag 4 mei 2018 : Out of tha box
Op vrijdagavond 4 mei komt Out Of Tha Box vanaf 21 uur spelen in de Pub van Grand Café Zuidlaren. Out of tha Box bestaat uit  Jordy Wolthuis en Larissa Wolthuis (broer en zus). Out of tha Box is funky, creative, fresh, relaxed, fun music uit Groningen. Het repertoire bevat o.a. nummers van: Will and the People, Ed Sheeran, The Beach Boys, Prince, Michael Jackson enz. Tijdens de nummers maken Jordy en Larissa Wolthuis gebruik van o.a. een melodica, een tamboerijn, shakers en natuurlijk een gitaar en hun eigen stemmen. Dat wordt genieten! Aanvang 21 uur, iedereen is welkom, de toegang is gratis

Zondag 6 mei 2018 : Margaretha Kleine
Op zondagmiddag 6 mei 2018 komt singer/songwriter Margaretha Kleine spelen.  Margaretha speelt eigen Drentstalige liedjes maar vooral ook herkenbare covers vanaf de veertiger jaren tot muziek van nu. Van country-rock tot blues en pop Margaretha neemt ons mee langs mooie luisterliedjes tot het punt waar het dak geen andere keuze meer heeft dan er, vol enthousiasme, af te vliegen. Kom aanstaande zondag genieten van deze bijzondere muzikante. Aanvang 16 uur. Iedereen is welkom, de toegang is gratis.

Zaterdag 12 mei 2018 : Doggy Back Writers
Op zaterdagavond 12 mei 2018 komt Doggy Back Writers spelen in De Pub van Grand Café Zuidlaren. Doggy Back refereert aan De Hondsrug. Wat dat met hun muziek te maken heeft? Weinig. De heren zijn allen woonachtig op dit hooggebergte en maken muziek wat het meest wordt benoemd als Americana, Folk, Indie & Alternatieve pop. Opgericht in 2016 door 3 bekenden uit de Groningse popscene: Jeroen Trenning (24 Hours), Vincent Van de Bijl (Onakentona, Whipster & Mr. Hatchet)Tymen Boon (Some). In 2017 kwam Jaap Dijkema erbij als bassist. Dat wordt genieten zaterdag 12 mei 2018. Iedereen is welkom, de toegang is gratis. Zaal open vanaf 21 uur.

Zondag 13 mei 2018 : Constante van Faraday
Op Moederdag, zondagochtend 13 mei organiseren we een koffieconcert van 11 uur tot 12.30. Neem een moeder gezellig mee om samen te genieten van het vrouwenkoor de Constante van Faraday. Dit is een klein koor o.l.v. Judith Lange met divers repertoire. Er wordt op hoog niveau gezongen van van klassiek tot wereldmuziek tot jazz. Trakteer een moeder dit jaar en geniet samen van koffie met gebak en een heel bijzonder optreden van dit vrouwenkoor. De toegang is gratis.

Zondag 13 mei 2018 : Rock Request Show
Op zondagmiddag 13 mei 2018 komt The Rock Request Show‘ spelen bij Grand Cafe Zuidlaren. Dit duo bestaat uit Bart Schwertmann en Arjan VanderLinde. Virtuoos gitaarspel en prachtige samenzang’. De grootste hits uit de rockgeschiedenis op verzoek in een unplugged jasje’. Dat wordt genieten! Aanvang 16 uur, iedereen is welkom de toegang is gratis.

Vrijdag 18 mei 2018 : Lou Leeuw en Shiba
Op vrijdagavond 18 mei 2018 hebben we een muzikant op het podium in de Pub die nauwelijks nog een aankondiging nodig heeft. Lourens Leeuw stond in 1967 in het voorprogramma van de Rolling Stones en op het podium van Pinkpop. Maakte muziek met Herman Brood, Nina Hagen en Cuby & The Blizzards. Lourens komt vrijdagavond samen met zijn vrouw Ans een swingende avond maken. Iedereen is welkom, de toegang is gratis. Aanvang 21 uur.

Zondag 20 mei 2018 : Mannen met Kleintje
Op zondag 20 mei 2018 komt de Ukelele band  “Mannen met Kleintjes” optreden. Mannen met Kleintjes is in 2009 opgericht door enkele ukelele fanaten uit Groningen en is inmiddels uitgegroeid tot de beste (en waarschijnlijk enige!!!) ukelele band van Nederland. Met een smakelijke mix van dampende rock, dansbare disco en herkenbare popklassiekers weten de  “Mannen met Kleintjes” met groot enthousiasme en humor van elk optreden een ware happening te maken. Dat wordt zondag weer muzikaal genieten! Aanvang 16.00 uur, toegang is gratis.

VRIJDAG 25 MEI 2018 : Marco Breemhaar en Daniel Drost
Op vrijdagavond 25 mei 2018 komt het muzikale duo Marco Breemhaar en Daniel Drost optreden in “De Pub”. Marco en Daniel spelen naast veel bekende covers ook een aantal eigen nummers. In de Pub kunt u elke vrijdag avond vanaf 21 uur komen genieten van live muziek. U bent van harte welkom, de toegang is gratis

Zondag 27 mei 2018 : Brinklz Boogie Band
Op zondag 27 mei 2018 gaat de Brinklz Boogie Band weer helemaal los. Naast eigen bluesnummers met een kleine twist spelen de heren opgepoetste juweeltjes van o.a. Little Walter, Muddy Waters en Elmore James. Dat wordt genieten. Iedereen is welkom, de toegang is gratis. Aanvang 16 uur.